TEROARE într-un cartier de vile de la marginea Capitalei. Hoţii intră ÎNARMAŢI în case fără frică de camere

Un clan de hoţi a terorizat localităţile din jurul Capitalei! Infractorii au dat peste 20 de spargeri de la începutul anului, iar în multe cazuri au fost foarte violenţi: una dintre victime a fost bătută cu bestialitate cu o bâtă. În plus, hoţii au folosit şi pistoale la jafuri.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 08:26
TEROARE într-un cartier de vile de la marginea Capitalei. Hoţii intră ÎNARMAŢI în case fără frică de camere

Situaţie scandaloasă în localitatea ilfoveană Dobroeşti! Oamenii sunt bătuţi cu bestialitate de către hoţi, iar spargatorii intră în case ca-n codru! De la începutul anului şi până în prezent, 20 de case au fost prădăte de hoţi.

Banda de răufăcători care acţionează în acea zonă nu mai cunoaşte limite! Potrivit wowbiz.ro, hoţii au bătut cu bestialitate un grup de localnici în plină stradă pentru a le fura o geantă în care credeau că au bani. În realitate, oamenii aveau în ea mâncare. O victimă a ajuns în spital pentru că fragmente de os i-au ajuns în creier după ce agresorii l-au lovit cu o bâtă în cap.

Hoţii se comportă de parcă imobilele din comuna sunt case părăsite. Intră câte 4-5 în curte, înarmaţi cu pistoale, şi ies încărcaţi cu bunuri furate fără să fie deranjaţi că sunt filmaţi de camere de supraveghere.

Oamenii se plâng că hoţii i-au ameninţat chiar şi cu pistolul pentru a le fura bunurile.

Citeşte şi: Spărgători de locuinţe, prinşi de un poliţist aflat în timpul liber