Teroare la metrou. Cel puțin 15 oameni au fost răniți, în urma unui atac cu cuțitul, urmat de o incendiere, în Tokyo

Metroul din Tokyo a fost locul unor scene de groază, după ce un bărbat a atacat cu un cuțit mai multe peersoane și apoi a provocat un incendiu într-un tren, din Tokyo.

31 oct. 2021, 16:20
Teroare la metrou. Cel puțin 15 oameni au fost răniți, în urma unui atac cu cuțitul, urmat de o incendiere, în Tokyo

Teroare la metrou. Metroul din Tokyo a fost luat cu asalt de un bărbat care a atacat cu un cuțit călătorii, apoi agresorul a provocat un incendiu în unul dintre trenuri.

Un bărbat a fost reținut după ce a atacat cu un cuțit și apoi a provocat un incendiu într-un tren din Tokyo, transmite presa japoneză. Cel puțin 15 oameni au fost răniți, iar o persoană este în stare gravă.

Un poliţist a sărit pe șinele de metrou ca să salveze un bărbat, care a căzut în urma unui leşin VIDEO

Conform presei, bărbatul a aruncat un lichid inflamabil în jurul trenului și i-a dat foc.

Teroare la metrou. Atacatorul, arestat la faţa locului

Într-un videoclip postat pe Twitter se vede cum oamenii aleargă speriați în tren, iar mai apoi se urcă pe ferestre pentru a scăpa din mijlocul de transport, relatează AlephNews.

Conform Reuters, presupusul atacator, un bărbat în vârstă de 20 de ani, a fost arestat la fața locului.

Accident cumplit la metrou. O adolescentă s-a aruncat în fața trenului la stația Unirii, sub privirile îngrozite ale călătorilor

Atacul a avut loc pe linia de tren Keio cu destinația Shinjuku, cea mai aglomerată gară din lume, în timp ce mai mulți petrecăreți se îndreptau spre centrul orașului pentru petrecerile de Halloween.


loading...
Partenerii noștri