Teroarea trăită de un copil de opt ani, după ce și-a implorat tatăl să o lase pe mama lui în viață: „Tată, îți dau economiile mele”. Femeia a murit după 40 de minute de agonie

Un copil de opt ani a asistat la uciderea mamei sale, de către tatăl său, în Danemarca. Acesta și-a implorat părintele să o lase în viață pe cea care i-a dat viață.

15 mai 2023, 18:37
Teroarea trăită de un copil de opt ani, după ce și-a implorat tatăl să o lase pe mama lui în viață: „Tată, îți dau economiile mele”. Femeia a murit după 40 de minute de agonie

Caz tragic în Danemarca. Un copil de numai opt ani a fost martorul uciderii mamei sale, de către tatăl lui. Micuțul l-a implorat pe acesta să nu-i omoare mama, oferindu-i în schimb toate economiile sale.

Cazul înfiorător este judecat de Tribunalul din Aalborg, Danemarca. Bărbatul în vârstă de 53 de ani și-a ucis cu bestialitate fosta soție în fața blocului unde locuia aceasta.

Oroarea s-a petrecut de față cu cei doi fii ai fostului cuplu, de șase și opt ani. Băiatul cel mare și-a implorat tatăl să nu îi omoare mama, dar rugămințile micuțului nu l-au convins pe bărbat.

Citește și: Mihaela, o româncă stabilită în Germania, ucisă de soț cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor care priveau îngroziți: „Nu era nici pe departe un înger”

Totul s-a petrecut în data de 17 septembrie 2021, când tatăl celor doi copii și-a împușcat fosta soție în cap, fără nicio ezitare.

Acum, cazul este judecat, iar miercuri bărbatul a depus mărturie și a descris secundele dinaintea faptei: „Eram disperat și îmi pierdusem mințile”, a declarat acesta, de pe scaunul din boxa martorilor.

Acesta susține că a recurs la acest gest din pură disperare și pentru că nu petrecea suficient timp alături de copiii săi. În momentul în care a ajuns în fața locuinței femeii, i-ar fi strigat numele acesteia. Femeia s-a întors și l-a privit și a început să fugă. Acest lucru lucru ar fi declanțat ceva în el, a ecplicat bărbatul.

Citește și: Monica Odagiu, prima apariție publică după ce a ucis cu mașina un tânăr în Capitală. Actrița a revenit pe scenă: „Mulțumesc că m-ați ajutat să rămân eu”

Unul dintre copiii fosului cuplu a încercat să îl oprească pe bărbat: „Tată. îți dau economiile mele”, a spus micuțul, pentru a-și salva mama, dar în zadar.

Vinovatul a recunoscut că și-a împușcat fosta soție cu un pistol de 9 mm, dar a negat numeroasele capete de acuzare de hărțuire, amenințări și încălcarea ordinului de restricție.

Potrivit tv2nord.dk, verdictul instanței de judecată va fi dat pe 30 mai 2023.