Teroristă reținută în România. Femeia făcea parte dintr-o grupare din Orientul Mijlociu

O teroristă reținută în România. Femeia făcea parte dintr-o grupare din Orientul Mijlociu și se ocupa pe teritoriul țării noastre cu propaganda teroristă.

24 nov. 2022, 16:21
Teroristă reținută în România. Femeia făcea parte dintr-o grupare din Orientul Mijlociu

Teroristă reținută în România. Femeia făcea parte dintr-o grupare din Orientul Mijlociu și se ocupa pe teritoriul țării noastre cu propaganda teroristă.

A mai fost prinsă și în trecut, a fost condamnată, dar și-a reluat activitatea.

E singura femeie radicalizată care a fost deja condamnată la o pedeapsă cu suspendare în luna mai a acestui an de la ÎCCJ. Nu a renunțat la obiceiurile sale, astfel că și-a continuat activitatea pe rețelele sociale, a postat mai multe înregistrări cu antrenamemtele teroriștilor. Făcea propagandă teroristă. Se afla sub monitorizarea procurorilor AntiMafia, care au descins în casa femeii, i-au pus cătușele la mâini. Au ridicat de acolo toate probele pe care le pot folosi în anchetă, calculatoare, laptopuri, materiale video și acum toate lucrurile acestea constituie probe importante.

Citește și ATAC terorist al ISIS în capitala liderului cecen Ramzan Kadîrov! Un polițist a fost înjunghiat mortal de un tânăr de 19 ani

Au reușit și reținerea pentru 24 de ore a acestei femei. În cursul de joi va fi prezentată în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și Atentat terorist în Israel. Două explozii cu zeci de victime la Ierusalim VIDEO