Atentat terorist în Israel. Două explozii cu zeci de victime la Ierusalim VIDEO

Două explozii au fost loc la Ierusalim, dintre care una a provocat rănirea a 15 persoane, au anunţat miercuri serviciile de urgenţă şi televiziunea publică din Israel, relatează CNN.

23 nov. 2022, 10:49
Atentat terorist în Israel. Două explozii cu zeci de victime la Ierusalim VIDEO

UPDATE: Cel puţin o persoană a murit şi 14 au fost rănite miercuri dimineaţa în două atacuri cu bombă produse în două staţii de autobuz din Ierusalim, transmit agenţiile internaţionale de presă, citând responsabili israelieni.

Cel puţin 15 persoane au fost rănite miercuri dimineaţa la Ierusalim în două explozii despre care autorităţile afirmă că au fost atacuri cu bombă, informează AFP şi Reuters.

ATAC terorist al ISIS în capitala liderului cecen Ramzan Kadîrov! Un polițist a fost înjunghiat mortal de un tânăr de 19 ani
O explozie produsă într-o staţie de autobuz la ieşirea din Ierusalim s-a soldat cu 12 răniţi, dintre care doi grav, iar o a doua, survenită într-o altă staţie, a avariat un autocar şi s-a soldat cu trei răniţi, potrivit serviciilor de salvare.

O a doua explozie a fost anunţată de postul public de televiziune israelian Kann News la scurt timp după aceea. Deocamdată nu sunt informaţii că ar fi victime în urma acestei a doua explozii.,

Atac armat într-un magazin din SUA. Cel putin zece oameni au fost împuşcaţi mortal şi mai multi au fost răniţi

Poliţia israeliană a afirmat într-un comunicat că exploziile, produse la o jumătate de oră una de cealaltă, au fost un presupus atac palestinian.