TEST! Ce dezvaluie fereastra aleasa despre personalitatea ta

Testele de personalitate iti pot dezvalui o multime de lucruri interesante despre personalitatea ta. Acest test se bazeaza pe alegerea unei fotografii. Trebuie sa decizi care dintre cele cinci ferestre iti place cel mai mult si apoi citeste ce este scris in dreptul celei alese de tine.

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 19:19
TEST! Ce dezvaluie fereastra aleasa despre personalitatea ta

1.   Fereastra 1

Incerci sa fii un antreprenor. Iti doresti sa ai propria afacere care sa-ti permita sa dispui dupa bunul plac de timpul tau. Esti un om curajos, caruia ii place sa-si asume riscul. Stii cum ii poti influenta pe ceilalti si tocmai de aceea esti un bun lider. Esti interesat de profit si esti un om de succes.

Crezi despre tine ca esti o persoana sociabila, increzatoare si plina de energie. In acelasi timp, ai tendinta de a fi cam rece in relatiile cu ceilalti, ba mai mult de poti distanta de oamenii care sunt de partea ta. Ceilalti te vad ca un om stralucitor, ambitios, insa emotiv si impulsiv. Trebuie sa inveti sa ai incredere si sa iubesti mai mult oamenii.

2.   Fereastra 2

Iti place sa stai acasa si sa-ti petreci timpul alaturi de cei dragi. Nimic nu te face mai fericit decat linistea si pacea din propriul camin. La munca, iti place sa lucrezi in echipa. Iti place sa oferi sfaturi, sa explici, sa ai grija si sa-i inveti pe ceilalti.

Dai dovada de empatie, intelegere si rabdare in relatiile cu alti oameni. De aceea, esti candidatul perfect pentru a fi parintele sau colegul perfect. Ceilalti te vad ca pe o persoana tacticoasa, rabdatoare, prietenoasa, cordiala si generoasa. Totusi, nu crezi ca esti un pic prea sensibil?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...