TEST: Celebrităţi 2 în 1. Tu câte feţe recunoşti din aceste imagini?

Un adevărat maestru în Photoshop, un artist american a combinat câte două celebrităţi într-o singură faţă faimoasă. Acceptă şi tu provocarea noastră şi încearcă să recunoşti ce actori şi actriţe a combinat artistul Gesichtermix în Photoshop.

RomaniaTV.net
18 ian. 2016, 12:59
TEST: Celebrităţi 2 în 1. Tu câte feţe recunoşti din aceste imagini?

Hollywoodul are unele dintre cele mai inconfundabile feţe din lume. Graţie chipurilor faimoase care apar pe toate lucrurile – începând de la coperte de revistă şi afişe de film, şi până la articolele din tabloide – aceste feţe sunt uşor de recunoscut.

Însă există ceva uşor diferit la aceste portrete de celebrităţi realizate de artistul Gesichtermix. De fapt, aceste persoane nu sunt deloc celebrităţi – imaginile sunt în totalitate o serie de fotografii false care sunt de fapt o compoziţie între chipurile a două persoane faimoase, total diferite.

Citeşte şi  Test de personalitate: CAFEAUA – Ce spun reacţiile spontane despre caracterul tău

Cu un pic de editare foto, artistul Gesichtermix a „peticit” digital imaginile a două celebrităţi până a obţinut o singură fotografie extrem de credibilă, care îmbină trăsăturile a doi actori sau două actriţe.

Rezultatele obţinute din aceste fuziuni realizate în Photoshop sunt subtile şi cu siguranţă te vor face să te uiţi de două ori mai bine pentru a descoperi celebrităţile care au stat la baza lor. La prima vedere, este uşor să vezi trăsăturile definitorii ale unei persoane, în timp ce observi un pic mai târziu trăsăturile altei celebrităţi.

Fă-ţi şi tu acest test inedit şi spune-ne câte celebrităţi ai recunoscut.

Citeşte continuarea testului pe feminis.ro.