Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 1+3=6. Ai doar 10 secunde la dispoziție

Test de inteligență cu bețe de chibrit. Corectează ecuația 1+3=6 făcând o singură mutare. Ai la dispoziție doar 10 secunde.

26 ian. 2024, 19:00
Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 1+3=6. Ai doar 10 secunde la dispoziție
Test de inteligență cu chibrituri

Un test de inteligență este menit să antreneze creierul prin provocări mult mai grele, în viața de zi cu zi, unde trebuie să iei decizii rapide. Chiar dacă este doar de amuzament, luați acest exercițiu ca pe o metodă de a vă menține sănătatea mintală la cote maxime.

Citește și: Test de inteligență exclusiv pentru genii! Găsește bărbatul care este stângaci în doar 5 secunde

Acest test de inteligență cu chibrituri nu este atât de complicat, de aceea și timpul de rezolvare este unul destul de scurt. Dacă pierzi la prima încercare, continuă să încerci până când reușești. Nu-ți pierde speranța dacă nu găsești soluția, ai răspunsul mai jos.

Se pare că cifra 3 este problema. Tot ce trebuie să faci este să tragi bățul spre dreapta și astfel devine 5.

Acum avem 1+5=6:

Ce este un test de inteligență

Testele IQ sunt foarte bune instrumente de măsurare a inteligenței. Psihologii le-au creat pentru a deterniba rezultatele elevilor, dar și pentru a identifica persoanele cu probleme mentale. Acestea au fost dezvoltate de-a lungul timpului astfel încât să sporească atenția la detalii și să întărească răbdarea celor care doresc.

Citește și: Test de inteligență pentru geniile cu ochi de șoim! Câte greșeli sunt în această imagine? Reușești să le descoperi pe toate în cinci secunde?

Testele sunt disponibile sub mai multe forme, precum șiruri de numere, iluzii optice, omagini controversate sau chiar ecuații matematice formate din bețe de chibrit.

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie.

Persoanele care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Sunt adevărate genii, descoperă teorii şi aparate noi. Reprezintă 0,2% din populaţie. Printre personalitățile contemporane cunoscute cu un IQ mare se numără Bill Gates sau Stephen Hawking.

În schimb, valorile de IQ dintre 131 şi 140 ating mai puţin de 3% din populaţie. Persoanele cu IQ-ul acesta sunt specialişti, cercetători sau manageri foarte buni. Arnold Schwarzenegger și Nicole Kidman au un IQ care se încadrează în aceste valori.

Valorile dintre 121 sunt 130 sunt mult peste medie. Persoane cu valorile acestea pot finaliza studii universitare cu uşurinţă şi pot obţine rezultate extraordinare în funcţii de conducere sau în activitaţi creatoare. Persoanele cu valorile acestea reprezintă 6% din populaţie.