Test de inteligență. Cum îți dai seama ce femeie din imagine e soția bărbatului

Doar oamenii care au o inteligență peste medie sunt capabili să rezolve un astfel de exercițiu. Prin această provocare vă puteți testa abilitățile intelectuale.

09 sept. 2023, 17:24
Test de inteligență. Cum îți dai seama ce femeie din imagine e soția bărbatului

Test de inteligență. Tot ce trebuie să faceți e să vă dați seama care din cele trei femei din imagine e iubita bărbatului. E un exercițiu cu un nivel de dificultate ridicat și e nevoie de multă concentrare și atenție.

Citește și Test IQ cu chibrituri pentru persoanele care vor să-și testeze atenția. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația din imagine

Astfel de teste de inteligență sau iluzii optice sunt folosite de multe ori de psihologi sau specialiști pentru a vedea care este nivelul IQ al unui individ. Iar cei care vor reuși să deslușească testul de mai jos sunt felicitați și catalogați drept persoane cu un nivel ridicat de inteligență. Testul de astăzi nu este unul ușor, iar puțini sunt cei care reușesc să ofere răspunsul corect într-un timp relativ scurt.

În această imagine sunt ilustrate trei femei și un bărbat. Una dintre cele trei doamne este partenera de viață a bărbatului, iar tot ce trebuie să faci este să îți dai seama despre care dintre ele este vorba. Pentru a rezolva testul este nevoie de o atenție sporită la detalii.

Vă puteți lua timp să vă gândiți exxact care e răspunsul corect. Dacă tot nu vă dați seama, vă oferim un indiciu și vă spunem că ar trebui analizate cele mai mici detalii și găsită o corespondență între cele două persoane care formează un cuplu. Acestea poartă un accesoriu comun.

Test de inteligență – Iată rezolvarea

Dacă tot nu v-ați dat seama vă spunem noi care e rezolvarea. Bărbatul și ubita lui poartă un accesoriu comun, acesta fiind și indiciul care trimite la răspunsul corect. Mai exact, la o privire mai atentă, observăm că bărbatul are la mână un elastic de culoarea verde. Același accesoriu se regăsește și la a treia femeie din rând. Aceasta are părul prins într-o coadă, legată cu același tip de elastic ca și cel purtat de bărbat la mână, semn clar că ea este iubita lui.

Citește și Test IQ cu iluzie optică: Doar un geniu poate observa instrumentul ascuns al muzicianului în 11 secunde