Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat. Mută cele trei bețe din imagine fără să le îndoi pentru a obține cifra șase

Testele de inteligență sunt vedetele anului! În ultima perioadă, românii au devenit extrem de atrași de testele de inteligență pentru că îi ajută să se deconecteze de la grijile cotidiene și să petreacă timp de calitate.

18 mai 2023, 11:23
Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat. Mută cele trei bețe din imagine fără să le îndoi pentru a obține cifra șase
Mută cele trei bețe din imagine fără să le îndoi pentru a obține cifra șase

Mută cele trei bețe din imagine fără să le îndoi pentru a obține cifra șase. Mai mult, prin aceste teste oamenii încearcă să își verifice într-un mod simplu și amuzant IQ.

Citește și Test de inteligență rapid. Unde se ascunde al doilea animal din imagine. Doar cei cu inteligență ridicată îl pot observa

Mută cele trei bețe din imagine fără să le îndoi pentru a obține cifra șase

Pentru pasionații de teste de inteligență, dar și pentru cei care vor să își pună mintea la contribuție, avem un test nou cu chibrituri care le va arăta cum stau la capitolul deducție.

Tot ce trebuie să facă este să mute cele trei bețe din imagine, fără să le îndoaie, pentru a obține cifra șase.

Majoritatea celor care au rezolvat acest test până în prezent spun că nu trebuie să fii un geniu ca să găsești soluția, ci pur și simplu este nevoie doar de răbdare și de foarte multă atenție la detalii.

Cu toate că pare destul de greu, în realitate tot ce trebuie să facă cei care vor să rezolve testul este să se concentreze puțin.

Pentru cei care nu au reușit să găsească soluția, avem noi răspunsul. Ei bine, primele două bețe se vor muta în așa fel încât să formeze cifra V, iar ultimul băț de chibrit va rămâne la fel, în poziția inițială.

Specialiștii utilizează adesea testele de inteligență pentru a vedea care este nivelul IQ al unui individ. În zilele noastre, multe astfel de teste sunt disponibile online, sub formă de șiruri de numere, iluzii optice, teste cu chibrituri, imagini amuzante și altele care îi pot ajuta pe cei care vor să se distreze și să afle totodată, care le este nivelul de inteligență.

Mai mult, IQ-ul se poate stabili pentru fiecare persoană prin rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern într-un ansamblu de numere sau imagini.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

  • IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
  • IQ între  131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
  • IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
  • IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
  • IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;
  • IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;
  • IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;
  • IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență. Găsește greșeala din jocul de fotbal din imagine. Microbiștii adevărați vor rezolva misterul în mai puțin de cinci secunde