Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Găsește jucăria care nu are pereche în 20 de secunde

În ultima vreme, testele de inteligență au devenit tot mai la modă și asta pentru că foarte mulți oameni vor să își testeze perspicacitatea. În imaginea de mai jos va trebui să găsiți jucăria care nu are pereche.

27 ian. 2023, 15:01
Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Găsește jucăria care nu are pereche în 20 de secunde

Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Ca să rezolvați acest test tot ce trebuie să faceți este să fiți foarte atenți și în câteva secunde veți afla răspunsul.

Citește și Testul de inteligență la care se încurcă chiar și geniile! Calculați 3+6 (5+4):3-7

Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat

Cu toate că pare destul de greu, în realitate tot ce trebuie să faceți este să vă concentrați puțin. Aveți la dispoziție doar 20 de secunde să identificați jucăria care nu are pereche.

În camera din această imagine fiecare jucărie are perechea sa, cu o singură excepție pe care trebuie să o descoperiți în doar 20 de secunde.

Dacă nu ați reușit să o identificați noi venim în ajutorul vostru și vă spunem că jucăria fără pereche este roboțelul din mijlocul imaginii. Dacă nu ai reușit să îl observi, nu este nicio problemă. Data viitoare te vei concentra mai bine și cu siguranță vei reuși.

Testele de inteligență sunt foarte utile și asta pentru că ne pun mereu mintea la contribuție. Cei cu un coeficient mare de inteligență reușesc foarte repede și sunt foarte abili când vine vorba despre aceste teste.

Coeficient de inteligență sau IQ (în original, acronimul expresiei intelligence quotient,) reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este 100. Cel mai mare factor IQ cunoscut astăzi al unui om depaseste 240. Valorile dintre 121 sunt 130 sunt mult peste medie. Persoanele cu aceste valori sunt în general absolvenți ai unei universități, care pot obţine rezultate extraordinare în funcţii de conducere sau în activităţi de creație. Persoane cu nivelul IQ-ului 121 – 130 reprezintă 6% din populaţie.

Activitati care solicita inteligenta nativa:

  • Completarea de puzzle-uri
  • Completarea unei serii de imagini sau de numere
  • Identificarea unui pattern (o structura logica) intr-un ansamblu de elemente
  • Inteligența fluidă este destul de stabilă în timp și este poate cea mai importantă componentă a inteligenței totale, având o contribuție semnificativă în performanța generală a persoanei.

Citește și Testul de inteligență care îți arată dacă ai un IQ ridicat! Răspunde corect la trei întrebări