Test de inteligență pentru persoanele cu un IQ ridicat. Rezolvă ecuația din imagine mutând doar două bețe de chibrit

Test de inteligență cu bețe de chibrit. Doar persoanele care au un IQ foarte ridicat pot să rezolve ecuația în mai puțin de 15 secunde.

25 aug. 2023, 18:45
Test de inteligență pentru persoanele cu un IQ ridicat. Rezolvă ecuația din imagine mutând doar două bețe de chibrit
Test de inteligență pentru persoanele cu un IQ ridicat

Test de inteligență cu bețe de chibrit. Pare foarte simplu, însă numai cei cu un IQ foarte ridicat pot face acest lucru în mai puțin de 15 secunde.

Acest test de inteligență este cu bețe de chibrit și reprezintă o provocare matematică. Cei care dau răspunsul rapid au un IQ peste medie.

Din combinația 6-6=8, trebuie mutate două bețe de chibrit pentru a obține o ecuație corectă. Ai două mutări pentru a scrie ecuția corect.

Citește și: Test de inteligență rapid pentru cei cu IQ ridicat! Găsește toate greșelile din imagine în doar 10 secunde

Observați cu atenție înainte de a încerca să rezolvați testul. Dacă ai reușit să rezolvi acest puzzle, te-ai întrecut pe tine însuți, dacă nu, nu te da bătut. Dacă nu ai găsit soluția, iată răspunsul în imaginea de mai jos.

Citește și: Test de inteligență rapid pentru adevăratele genii! Ce oră arată ultimul ceas. Ai doar 20 de secunde la dispoziție

Dacă ți-a plăcut testul de mai sus, mai avem încă o provocare pentru tine, tot cu bețe de chibrit. Tot ce trebuie să faceți este să mutați două bețe de chibrit pentru a transforma calculul 9-2=8 într-unul corect.

Test de inteligență

La prima vedere, poate părea o problemă simplă. dar este posibil să vă ia mai mult decât vă așteptați. Dacă nu vă dați seama care este soluția, vă spunem noi. Pentru a rezolva problema, trebuie să luăm un băț de la cifra 9 care va deveni 5 și o vom muta peste semnul minus (-), care va vedeni plus (+). Apoi, vom muta un băț de la cifra 2, astfel înncât să o transformăm în 3. În acest mod, vom transforma „9-2=8” în „5+3=8”.