Test de inteligență rapid. Găsești pasărea din imagine în 7 secunde?

O iluzie optică sub forma unui test de inteligență face ravagii pe internet. Tot ce trebuie să faci este să descoperi pasărea din imagine în doar șapte secunde.

05 dec. 2022, 22:29
Test de inteligență rapid. Găsești pasărea din imagine în 7 secunde?

O iluzie optică sub forma unui test de inteligență face ravagii pe internet. Cei care reușesc să vadă pasărea din imagine în șapte secunde se pot considera cu adevărat persoane inteligente.

Test de inteligență rapid. Găsește pasărea din imagine în șapte secunde

În momentul în care privești atent imaginea vei spune că sunt niște roci, însă realitatea este cu totul alta. Chiar dacă pare greu de crezut, în imaguine se află și o pasăre. Și nu, nu este ascunsă absolut deloc,ba chiar se află la vedere.

Provocarea acestei iluzii optice constă în  a reuși să descoperi pasărea în șapte secunde. Dacă poți face acest lucru, atunci te poți considera cu adevărat o persoană inteligentă. Fotografia cu pricina a fost realizată de Laurence Debailleul și ascunde de fapt o iluzie optică. Pasărea, cu toate că este la vedere se află ascunsă printre pietrele de culoarea gri închis. În cazul în care nu prea stai bine cu răbdarea, atunci îți spunem că atunci îți spunem că pasărea poati fi observată în colțul din stânga jos al fotografiei.

Citește și : Andreea Bălan, prima apariție pe scenă alături de fetițele sale: „Sunt atat de fericită”

O altă provocare similară cu aceasta este o imagine ce poartă  semnătura lui Bev Doolittle și se numește „The Forest Has Eyes” (în traducere din engleză: pădurea are ochi). Aeastă ilizie optică este despre a observa toate cele 13 chipuri ale unui călăreț aflat în pădure.

Aceste teste de inteligență rapide ne ajută foarte mult să ne dezvoltăm inteligența. Sunt de asemenea recomandate și copiilor.

Citește și : Test de inteligență. Mută un băț de chibrit pentru ca exercițiul să fie corect