Test de inteligență. Mută un băț de chibrit pentru ca exercițiul să fie corect

Dacă vrei să vezi cât de îndemânatic ești, îți recomandăm acest test de inteligență care îți pune mintea la încercare.

03 dec. 2022, 13:37
Test de inteligență. Mută un băț de chibrit pentru ca exercițiul să fie corect

Testele de inteligență au devenit populare în online în ultimul timp. Prin acest test de inteligență puteți vedea cât de rapid găsiți soluția pentru a rezolva acest exercițiu. Cele mai căutate exerciții prin care să îți testezi IQ-ul sunt cele care presupun mutarea unor bețe de chibrit pentru a soluționa ecuațiile.

Testul de mai jos necesită mutarea unui singur băț de chibrit, pentru ca exercițiul matematic să devină corect.

Citește și: Test de inteligență. Găsește greșeala din jocul de fotbal din imagine. Microbiștii adevărați vor rezolva misterul în mai puțin de cinci secunde

În imagine se dă enunțul 11+0=1, ceea ce nu este corect. Prin mutarea unui singur băț de chibrit, puteți găsi soluția corectă.

Prin mutarea unui băț de chibrit de la semnul plus, puteți adăuga un 1 lângă 0, astfel 11-10=1.

Iluziile optice, mai fascinante decât un test de inteligență

Internauții au fost captivați și de iluziile optice, nu doar de testele de inteligență, acestea fiind mici experimente care testează capacitatea de observație și comprehensiune.

Citește și: Test de inteligență rapid. Unde se ascunde al doilea animal din imagine. Doar cei cu inteligență ridicată îl pot observa

Cel mai ușor test este cel de jos. Acesta presupune să identifici câte cifre poți observa în imaginea de mai jos. În total sunt 10 cifre, acestea fiind 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 și 9.