Test IQ extrem de dificil. Găsește tigrul diferit din imagine în mai puțin de 10 secunde

Test de inteligență. Acest test IQ te va ajuta să-ți măsori simțul observației și cât de atent ești la detalii.

05 mai 2023, 19:33
Test IQ extrem de dificil. Găsește tigrul diferit din imagine în mai puțin de 10 secunde

Dacă dorești să-ți măsori abilitățile, acest test IQ este ideal pentru a te ajuta să avansezi și să fii atent la cele mai mici detalii, care fac diferența. Dacă poți oferi răspunsul în mai puțin de 10 secunde, atunci înseamnă că ai o minte sclipitoare. Trebuie doar să găsești tigrul diferit din imagine.

Acest nou test IQ te va pune cu siguranță în dificultate, dar persoanele inteligente vor putea găsi rapid răspunsul corect dacă vor fi extre, de atente. Ține minte, ai la dispoziție numai 10 secunde pentru a rezolva testul.

Citește și: Test IQ dedicat geniilor. Ce număr urmează în seria 1, 3, 13, 31?

Testele de acest fel, dar și iluziile optice, te ajută să observi ce calități ai, dar este important ca răspunsul să fie găsit repede. Tu poți găsi intrusul din imagine în mai puțin de 10 secunde?

Dacă au trecut 10 secunde și încă nu ai reușit, iată un mic indiciu: intrusul se află pe cel de-al treilea rând din imagine.

Dacă nici acum nu ți-ai dat seama, îți vom oferi răspunsul corect: tigrul se află pe rândul al treilea și are urechile colorate cu un negru mai intens.

Citește și: Iluzie optică pentru oameni cu un IQ mare! Numai geniile pot să o rezolve în 3 secunde

IQ-ul este măsura coeficientului de inteligență al unei persoane, cel mediu fiind de 100, dar poate depăși și nivelul de 240, potrivit spynews.ro.