Test IQ pentru cei mai vigilenți români! Mută un singură băț de chibrit pentru a corecta 9-5=8

România TV îți propune astăzi un nou test de inteligență, care să îți stârnească interesul și atenția la detalii. Iată ce provocare ți-am pregătit! Tot ce trebuie să faci este să muți un băț de chibrit, pentru a corecta 9-5=8.

22 mart. 2024, 15:25
Test IQ pentru cei mai vigilenți români! Mută un singură băț de chibrit pentru a corecta 9-5=8

România TV îți propune astăzi un nou test de inteligență, care să îți stârnească interesul și atenția la detalii. Iată ce provocare ți-am pregătit pentru azi! Tot ce trebuie să faci este să muți un băț de chibrit, pentru a corecta 9-5=8.

Citește și Test IQ pentru genii. Adaugă un singur băț de chibrit pentru a corecta ecuația 3×2-4+14

Însă, mai întâi, să ne amintim ce este un test IQ.

Pentru a rezolva un test de inteligență este nevoie de multă atenție, dar și de o gândire matematică rapidă! Un test IQ care conține cifre sau numere poate dezvolta gândirea logică și gradu de inteligență.

Testele de acest gen au fost dezvoltate de către francezul Binet Altfred, este și cel care a inventat testul IQ practic „Binet-Simion”.

Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung.

De asemenea, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru. Iată un test prin care îți poți verifica IQ-ul.

Răspunsul corect

Testele IQ există de mai bine de un secol. Acestea au fost create inițial în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Așa cum v-am obișnuit, avem și astăzi un test de inteligență, iar tot ce trebuie să faci este să muți un băț de chibrit pentru a corecta 9-5=8.

Ai la dispoziție 15 secunde pentru a descoperi răspunsul corect!

Citește și Test IQ pentru cei mai vigilenți români. Mută un singur băț de chibrit și formează cel mai mare număr posibil. Ai doar zece secunde la dispoziție

Dacă te concentrezi suficient, ai putea să găsești răspunsul corect într-un schimb chiar mai scurt!

Ei bine, dacă nu ai rezolvat testul de astăzi, mai jos găsești răspunsul corect.

Te așteptăm și data viitoare pentru cele mai bune teste în materie de vigilitate și inteligență!