Test logico-psihologic: Încercați să ghiciți de ce fată este îndrăgostit tipul din imagine

Uneori oamenilor le este foarte greu, indiferent de sex, să facă primul pas când vine vorba de a-și arăta emoțiile. Asta deoarece nu sunt siguri că simpatiile sunt reciproce, mai ales când le place de cineva.

16 feb. 2022, 21:28
Test logico-psihologic: Încercați să ghiciți de ce fată este îndrăgostit tipul din imagine

Acest test logico-psihologic simplu îţi arată, pe baza limbajului corporal, dacă cineva te place. Testează-ți capacitatea de a citi gesturile altora și rezolvă un puzzle interesant, din care vei învăța cum să citești semnele non-verbale.

Aruncă o privire la poză și află pentru care dintre cele trei fete are o simpatie deosebită tânărul care se află în compania lor. Privește cu atenție la fotografie. Iată un mic ajutor – răspunsul se află în detalii.

După cum afirmă Alan Pease în cartea sa „Limbajul corpului”, există multe semne care dezvăluie atracția ascunsă a unui bărbat pentru o femeie. Și în timp ce unele dintre aceste gesturi, cum ar fi pupilele dilatate sau braţele în şolduri, sunt ușor de observat atunci când comunici față în față, recunoașterea interesului pentru o anumită fată, atunci când bărbatul se află în compania a mai multor persoane de sex feminin, este puțin mai dificil de observat.

Citeşte şi Testul subconştientului: alege un pantof şi află cum arăți în ochii unui bărbat

Răspunsul este mai simplu decât îți poți imagina. Citește-l sub această imagine.

Test: de ce fată este îndrăgostit tânărul din imagine

Soluția testului constă în limbajul corpului și pantofii băiatului, care sunt îndreptați doar către una dintre fete. Potrivit lui Alan Pease, poziția acestei părți a corpului, picioarelor sau pantofilor unui bărbat indică de obicei femeia de care el este cel mai interesat în acel moment.

Se pare că atunci când unui bărbat îi place o femeie, el își întoarce inconștient corpul în direcția ei sau își îndreaptă piciorare în direcția respectivei. În acest caz, fata este marcată în imaginea cu numărul trei.

Citeşte şi Testul de personalitate care îţi spune de ce fugi de relaţiile serioase. Răspunsul se află în această imagine, ce vezi mai întâi?