Testul subconştientului: alege un pantof şi află cum arăți în ochii unui bărbat

Lucrurile care ne atrag cel mai mult pot spune multe despre noi, dar și despre modul în care ne văd ceilalți.

08 feb. 2022, 14:14
Testul subconştientului: alege un pantof şi află cum arăți în ochii unui bărbat

Am auzit de prea multe ori că nu haina îl face pe om, totuși, mulți cred că hainele și pantofii care îţi plac să porți spun multe despre tine. Experții în modă și cunoscătorii psihicului uman au fost de acord că pantofii, în cele mai multe cazuri, nu-i alegem doar din capriciu, ci dezvăluie de fapt o mulțime de lucruri despre cel/cea care îi poartă.

Nu întâmplător unele femei preferă pantofi cu toc înalt în culori puternice, în timp ce altele preferă tonuri „mai calme”.

Acest test simplu te va ajuta să afli cum arăți în ochii unui bărbat și tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre cei patru pantofi.

Pantoful numărul 1

Ești o persoană care captivează prin aspect. Bărbaților le place să fie în compania ta pentru că ești mereu deschisă la comunicare și ești foarte spirituală. Culoarea puternică a pantofilor este o reflectare a independenței și a caracterului tău „stâncos”, dar și a unei persoane care nu are temeri.

Feminitatea ta nu cunoaște limite, iar rafinamentul este regula principală a stilului tău. În ochii unui bărbat care iubește femeile independente ești un exemplu clar al modului în care ar trebui să arate și să se comporte o femeie. Pentru cei mai tradiționali, ești o doamnă fatală, de care se îndrăgostesc ușor, dar și de care fug repede.

Pantoful numărul 2

Dacă alegi acest pantof închis la culoare, singurul cu vârf închis dintre cele patru modele, bărbații te văd ca pe o femeie inaccesibilă, chiar dacă tu nu ești aşa. Celor mai mulți dintre ei le este frică să te abordeze deoarece cred că nu ar putea niciodată să-și găsească drumul către inima ta. Ei te consideră o persoană introvertită, care nu poate și nu vrea să flirteze.

Vei fi cu adevărat norocoasă dacă va fi cineva printre domni care să înțeleagă că ești de fapt o persoană dornică de dragoste și că îți aștepți de mult „prințul pe cal alb”. Cu toate acestea, doar cei mai curajoși vor avea răbdarea și voința de a „topi” inima „reginei zăpezii” și de a se scalda în marea iubirii pe care o porți în tine.

Citeşte şi Testul de personalitate care îţi spune de ce fugi de relaţiile serioase. Răspunsul se află în această imagine, ce vezi mai întâi?

Pantoful numărul 3

Laşi bărbaților impresia de fată dulce, romantică și blândă. Cu toate acestea, ai puterea de a le arăta celor din jur, și mai ales bărbaților, „fața” care ți se potrivește la un moment dat. Bărbații cred adesea că se pot apropia de tine și că ești o „pradă” ușoară, dar sunt destul de surprinși când își dau seama că ești o „cetate” greu de cucerit.

Deschiderea, spiritul tău vesel, dar și comportamentul provocator, este văzut adesea ca o invitație deschisă la flirt, așa că ei sunt surprinși când își dau seama că nu este întotdeauna așa.

Pantoful numărul 4

Dacă ai ales acești pantofi, arăţi în ochii unui bărbat ca o femeie care are pretenții mari. Știi exact ce vrei de la viață și te îndrepți cu încredere către obiectivele tale.

Bărbații te văd adesea ca fiind autosuficientă și nu sunt siguri dacă ai ai nevoie de ei. Ei cred adesea că ești îngâmfată și inaccesibilă și nu înțeleg că este de fapt doar un mecanism de apărare al unui suflet care tânjește după tandrețe.

Probabil că ai o mulțime de pretendenți, dar și standarde înalte, așa că alegi mai des singurătatea, decât o relație.

Citeşte şi Testul subconştientului: Alege un trandafir şi află ce te conduce în viaţă şi ce ascunzi de ceilalţi