Test: Pasiunea pentru flori îţi spune ce fel de vacanţă ţi se potriveşte

Florile preferate spun multe despre personalitatea unei persoane, însă ştiai că îţi pot spune şi care este destinaţia de vacanţă care ţi se potriveste de minune? Alege-ţi floarea preferată dintre cele de mai jos şi citeşte apoi interpretarea!

RomaniaTV.net
12 mai 2015, 13:29
Test: Pasiunea pentru flori îţi spune ce fel de vacanţă ţi se potriveşte

BUJORI – Emană simplitate şi delicateţe şi sunt florile preferate ale femeilor romantice şi visătoare. Destinaţia de vacanţă care ţi se potriveşte cel mai bine este regiunea Provenţa, situată în sudul Franţei, între Marea Mediterană, Valea Ronului şi Italia.

NUMEROLOGIE: Află-ţi cele mai ascunse vise cu acest test banal. Durează mai puţin de un minut

MAGNOLIA – Sunt florile care înfloresc cel mai devreme, la început de primăvară. Dacă sunt preferatele tale, atunci   eşti graţioasă şi, mai mult ca sigur, faci parte dintr-o familie influentă. Pentru tine, o vacanţă este prilejul perfect pentru a te simţi răsfăţată, dar şi pentru a îţi îmbogăţi cunostinţele. Aşadar, îţi recomand ca destinaţie de vacanţă oraşe precum Lisabona, Barcelona ori Milano. Aici, te vei simţi răsfăţată în hotelurile de 5 stele, dar vei avea ocazia şi să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele, vizitând obiectivele turistice culturale renumite.

Test: Află ce rochie de mireasă ţi se potriveşte în funcţie de personalitate

LILIAC – Iubeşti antichităţile şi eşti visătoare din fire. Viaţa la ţară te fascinează şi destinaţia de vacanţă potrivită pentru tine este Toscana, regiunea din centrul Italiei renumită pentru peisajele sale.

HORTENSIA – Aşa cum hortensia îşi schimbă culoarea, şi starea ta de spirit este schimbătoare. Dacă acum îţi place ceva, peste o săptămână este posibil să nu îţi mai placă. Vacanţa de vis ţi-o vei petrece într-un oraş agitat precum New York-ul ori Parisul, aflate într-o continuă schimbare.

Vodcă sau whiskey? Alegerea ta arată ce fel de femeie eşti

GAROAFA – Simplă şi de efect, garoafa are ceva special: a dăinuit de-a lungul secolelor, fiind la fel de iubită în Grecia Antică şi în timpul Imperiului Roman, pe cât este şi în zilele noastre. Columbia este un mare exportator de garoafe şi este şi ţara în care te vei simţi în largul tău şi în care vei petrece cea mai frumoasă vacanţă.

Citeşte continuarea pe Feminis.ro