Testamentul Adrianei Iliescu. Ce avere are cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu se pregătește de ani buni să îi lase micuței o moștenire care să o ajute mai departe. Bătrâna în vârstă de 82 de ani simte că nu mai are mult de trăit, așa că vrea să se asigure că moștenitoarea nu o să aibă grija banilor pentru un timp, după ce ea nu va mai fi.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 11:45
Testamentul Adrianei Iliescu. Ce avere are cea mai bătrână mamă din România

Adriana și fiica ei trăiesc modest, într-un apartament de două camere din Drumul Taberei, iar veniturile ei nu depășesc 2.500 de lei. Micuța are 15 ani și se pregătește pentru viitor.

Citeşte: Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a împlinit 14 ANI. Cum arată acum şi ce ştie despre tatăl ei FOTO

Eliza va moșteni două apartamente și toată colecția mea de cărti, care vă rog să mă credeți că este impresionantă. Da, i-am pus și ceva bani deoparte ca să poată merge la facultate. Dacă nu mă îmbolnăvesc, sunt convinsă că Dumnezeu mă va ține sănătoasă până în momentul în care Eliza va deveni majoră. După aceea își va putea purta singură de grijă, iar îngerul său păzitor, care îi este și naș, medicul Bogdan Marinescu, o va veghea de aproape”, a declarat Adriana Iliescu, pentru impact.ro.

Fosta profesoară de limba română a devenit mamă pe când avea 66 de ani. Aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul Bogdan Marinescu, iar pe data de 16 ianuarie i-a dat viață Luizei Bogdana la maternitatea din Giulești. După eveniment, femeia a intrat în Cartea Recordurilor fiind cea mai bătrână mamă din România.

Adriana Iliescu, mama la 66 de ani

Adriana Iliescu a fosta profesoară universitară de limba română și autoare a mai multor cărți. Femeia a șocat pe toată lumea atunci când a rămas însărcinată la o vârstă înaintată.  La 66 de ani aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul ginecolog Bogdan Marinescu, iar pe data de 16 ianuarie 2006, a născut-o pe Eliza la maternitatea Giulești.

În prezent, Adriana Iliescu și fiica ei în vârstă de 15 ani, trăiesc modest într-un apartament cu două camere situat în Drumul Taberei.  Veniturile lunare nu depășesc 2500 de lei, însă asta nu le împiedică pe cele două să se bucure de timpul pe care îl mai au de petrecut împreună.