„Testamentul” pe care Viorel Lis i l-a lăsat Oanei: „După ce mor, nu vreau să-ţi închizi viaţa”

Oana Lis şi fostul primar al Capitalei Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri, în ciuda diferenţei de vârstă, de 35 de ani. Recent, Oana a postat pe pagina ei de Facebook un scurt text în care vorbeşte despre dorinţa lui Viorel Lis după ce va trece la cele veşnice. 

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 13:14

Viorel s-a uitat azi galeș si protector la mine si mi a zis…”Cand oi muri, nu vreau sa suferi, nu vreau sa-ti închizi viata! Vreau sa-ti găsești unu tânăr si sa va bucurați împreuna! Unul de vreo 60 ani asa!!!

Nu ştim, însă, dacă este vorba despre o glumă, ştiut fiind faptul că atât Oana, cât şi Viorel au un dezvoltat simţ al umorului, iar Oana glumeşte frecvent pe seama relaţiei ei cu Viorel.

Majoritatea comentatorilor au apreciat umorul Oanei, continuând şirul glumelor deschise de Oana.

„Va simpatizez pe amandoi, sunteti haiosi! Si dnul Viorel are dreptate, peste 15 ani, un tip de 60 e tocmai bun pentru tine, eu as zice ca merg si doi de 30!”, a postat un comentator.

„I-am transmis lui Viorel ideea ta! Se analizeaza”, i-a răspuns şi Oana.

Viorel Lis, primul bărbat din viaţa Oanei

Fostul primar general al Capitalei a fost primul bărbat din viaţa Oanei. Avea 18 ani când l-a cunoscut. Sunt împreună din 1998, dar s-au cununat civil abia în 2009, după ce ea l-a cerut de bărbat. După alţi doi ani, Oana avea să fie cerută de soţie de Viorel, chiar în mijlocul unui magazin de bijuterii. În acelaşi an, a îmbrăcat rochia de mireasă.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu: „Despărţirea de Bodi e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Voi avea o nouă relaţie pentru că sunt iubibilă”

Pentru mine, Viorel e jumătatea mea, bărbatul care mi-a schimbat viaţa şi fără de care nu mă văd trăind. M-am sfiit să declar acest lucru până acum, pentru că ştiu că lumea nu ar crede. Dar eu, fiind o fată săracă şi fără o familie normală care să îmi ofere un sprijin în viaţă, am considerat că averea mea cea mai mare e să mă păstrez virgină pentru un bărbat care să merite o astfel de onoare şi care să mă aprecieze. Erau şi alte vremuri şi fetele nu îşi începeau viaţa sexuală aşa devreme”, a povestit Oana într-un interviu mai vechi.

Oana Lis a avut o copilărie nefericită

Într-o declaraţie mai veche, Oana spunea că nu ştie dacă viaţa tristă pe care a dus-o până la 18 ani a determinat-o să-l aleagă pe Viorel drept primul ei bărbat şi să-l vadă ca pe o ieşire din iadul în care îşi trăise adolescenţa: “Tata mă ardea cu ţigara, mă bătea aproape zilnic şi turna benzină pe mine, ca să îmi dea foc”.

Ea nu şi-a putut ierta niciodată tatăl. Din cauza bătăilor primite şi a supărărilor, mama Oanei a făcut infarct la 35 de ani, lăsând-o orfană la 13 ani.