Bianca Drăguşanu: „Despărţirea de Bodi e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Voi avea o nouă relaţie pentru că sunt iubibilă”

Bianca Drăguşanu a dezvăluit, în emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV, detalii din culisele relaţiei cu Alex Bodi. Vedeta a declarat că în prezent este o femeie liberă, detaşată de trecut şi pregătită să intre într-o nouă relaţie, care ştie că va fi curând.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 20:16
Bianca Drăguşanu: „Despărţirea de Bodi e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Voi avea o nouă relaţie pentru că sunt iubibilă”

Nu sunt drama queen. Sunt doar o femeie care își vede de treaba ei. Am făcut cel mai bun lucru care se putea întâmpla vreodată. Fuse şi se duse şi sper să rămână acolo unde s-a dus. Mi-am luat învăţătura, am văzut că oamenii nu se schimbă, doar folosesc noi strategii şi noi minciuni de a se prezenta într-o anumită lumină, atunci eu nu te mai cred. Trec la next level„, a spus Bianca Drăgușanu despre despărțirea de afaceristul de la Mediaș.

Bianca a mai spus că are o viață perfectă, din care nu îi lipsește nimic, iar în continuare se va concentra pe carieră și copil. 

Sunt un om foarte fericit, pozitiv şi în momentul de faţă se întâmplă exact ce vreau eu. Nu am absolut niciun regret, sunt un om asumat şi detaşat de tot ce a fost. Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost pentru că pentu mine e foarte important ce este„, a adăugat Bianca. 

Citeşte şi Tudor Sişu, reacţie dură la adresa politicienilor, înainte de alegerile locale: „Nişte paraziţi care căpuşează societatea umană”

În ceea ce-l priveşte pe bărbatul în compania căruia a fost văzută, Bianca spune că este doar prietenă cu afaceristul turc Cengiz Şıklaroğlu, fostul iubit al Otiliei Bilionera și al Ioanei Filimon. Cei doi au vizionat împreună filmul „365 DNI”, alături de mai mulți prieteni, dar deocamdată nu există nimic mai mult. 

Daca ar fi fost ceva intre noi n-as fi avut nicio problemă pentru că în momentul de faţă sunt conştientă că în scurt timp voi avea o relaţie, sunt un om foarte mişto şi iubibilă„, a adăugat Bianca.

Bianca a mai spus că s-a visat dintotdeauna nevastă de medic estetician, iar cei mai mulți dintre prietenii ei o au trecută în telefon Crazy Diva, pentru că are tot felul de idei mai puțin convenționale despre fațetele dentare, despre chirurgia estetică și nu numai.

O să fiu mai atentă data viitoare când voi alege. Eu niciodată nu culeg, eu aleg„, a mai spus Bianca.