Testul de inteligență care i-a încurcat pe mulți. Găsește iguana ascunsă din grădină în doar 11 secunde

Testele de inteligență sunt la mare căutare și asta pentru că internauții vor să își testeze tot mai des perpicacitatea. În grădina din fotografie este ascunsă o iguană pe care la prima vedere nu mulți reușesc să o zărească.

16 dec. 2022, 13:09
Testul de inteligență care i-a încurcat pe mulți. Găsește iguana ascunsă din grădină în doar 11 secunde

Testul de inteligență nu este unul dificil, iar tot ce trebuie să faci este să te concentrezi foarte bine. Cei cu un IQ ridicat îl pot rezolva imediat.

Test de inteligență. Găsește iguana ascunsă din grădină

Acest test pune la încercare abilitățile de concentrare. Tot ce trebuie să faci este să găsești iguana care se ascunde în desen. Ai la dispoziție 11 secunde. Aparent este foarte simplu, însă nu sunt mulți cei care reușesc să facă acest lucru atât de rapid. Trebuie doar să fii foarte atent. În imaginea cu pricina predomină culoarea verde, așa că va fi foarte greu să detectezi rapid animăluțul. Dacă reușești acest lucru în 11 secunde te poți considera un geniu. Încearcă să te uiți atent la fiecare detaliu. Analizează fiecare colț al desenului. Ai reușit? Dacă nu, îți spunem noi. Privește în colțul stâng al fotografiei, în partea de sus. Iguana este chiar pe creanga copacului.

Dacă nu ai reușit să o vezi înainte să îți spunem noi, nu îți face probleme. Data viitoare încearcă să fii mai atent.

Testele de inteligență sunt foarte utile și asta pentru că ne pun mereu mintea la contribuție. Cei cu un coeficient mare de inteligență reușesc foarte repede și sunt foarte abili când trebuie să le rezolve.

Citește și : Test de inteligență. Găsește greșeala din jocul de fotbal din imagine. Microbiștii adevărați vor rezolva misterul în mai puțin de cinci secunde

Coeficient de inteligență sau IQ (în original, acronimul expresiei intelligence quotient,) reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este 100. Cel mai mare factor IQ cunoscut astăzi al unui om depaseste 240. Valorile dintre 121 sunt 130 sunt mult peste medie. Persoanele cu aceste valori sunt în general absolvenți ai unei universități, care pot obţine rezultate extraordinare în funcţii de conducere sau în activităţi de creație. Persoane cu nivelul IQ-ului 121 – 130 reprezintă 6% din populaţie.

Citește și : Testul de inteligență cel mai rapid din lume. Are doar trei întrebări. Te descurci să răspunzi?

Activitati care solicita inteligența nativă:

Completarea de puzzle-uri
Completarea unei serii de imagini sau de numere
Identificarea unui pattern (o structură logică) într-un ansamblu de elemente