Testul FULGULUI DE NEA îţi spune de ce eşti deosebită

Alege, din colajul de mai jos, fulgul de nea care îți place cel mai mult și află apoi ce te deosebește de cei din jur, citind interpretarea!

RomaniaTV.net
06 ian. 2016, 10:37
Testul FULGULUI DE NEA îţi spune de ce eşti deosebită

1. Ai reușit să deslușești multe dintre misterele vieții. Nu îți plac lucrurile complicate, ci ești atrasă de simplitate. Reușești să te bucuri din suflet de orice lucru banal. Nu ești deloc genul care se plânge. Exact ca un fulg de nea care cade ușor pe pământ, ești liniștită și echilibrată.

2. Nu poți să te acomodezi cu regulile și nu agreezi ideea de a face ceva pentru a mulțumi persoanele din jur. Ești dispusă să faci numai lucrurile care te împlinesc și pui mare preț pe libertate. Te lași purtată de vânt ca un fulg de nea căzut din cer.

Citeşte şi  TESTUL CASEI: Alege casa care îţi place şi vezi ce spune despre tine

3. Spui lucrurilor pe nume fără să stai pe gânduri. Pui mare preț pe sinceritate așa că le-o oferi celor din jur cu vârf și îndesat. Nu te lași convinsă cu una, cu două și, dacă ești sigură pe tine, mergi până în pânzele albe pentru a dovedi că ai dreptate.

4. Ai un mod inedit de a privi lucrurile și observi detaliile pe care nimeni altcineva nu le vede. Ai o gândire neîngrădită de idei preconcepute iar asta te face să fii specială.

5. Te preocupă sentimentele și nevoile celor din jur mai mult decât propriile nevoi. Nu judeci înainte de a cunoaște foarte bine situația. Adori să ieși din zona ta de confort și provocările te fac să iei decizii înțelepte.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.