Testul îmbrăţişărilor: alege imaginea preferată şi află dacă el este bărbatul vieţii tale

Îmbrăţişările sunt gesturi de care avem nevoie mai ales în momente grele şi pot fi o terapie puternică pentru a ne vindeca sufletul în suferinţă. Însă ele sunt şi un barometru al iubirii pe care cineva ne-o poartă. Îţi poţi da seama dintr-un singur gest cât şi cum te iubeşte cel alături de care pui seara capul pe pernă.

RomaniaTV.net
27 iul. 2016, 13:06
Testul îmbrăţişărilor: alege imaginea preferată şi află dacă el este bărbatul vieţii tale

Există patru tipuri de îmbrăţişare care arată că persoana de lângă tine chiar este bărbatul vieţii tale. Dacă nu te-ai gândit până acum la acest mic, dar important detaliu, ai ocazia să o faci acum.

Citeşte şi  Testul zilei: Ai curaj? Găseşte semnul care continuă această serie

Alege una dintre cele patru fotografii de mai jos care sunt cele mai relevante în privinţa modului în care el te îmbrăţişează şi află dacă stai lângă cine trebuie sau îţi iroseşti timpul.

1. Cu mâna pe după gâtul tău

Este gestul care arată o conexiune puternică între tine şi partenerul tău, dar şi că încrederea pe care o aveţi unul în celălalt este de neclintit. Nu lăsaţi pe nimeni să intervină între voi. Dacă aţi mai avut discuţii, acestea au fost lecţii care v-au consolidat încrederea unul în celălalt, dar şi relaţia.

Citeşte mai mult pe divahair.ro