Testul IQ care îți spune cât de inteligent ești! Poți să răspunzi în 20 de secunde care pahar se va umple primul?

Acest test de inteligenţă îţi spune dacă te numeri printre persoanele care au un IQ peste medie. Tot ce trebuie să faci este privești imaginea cu atenție și să dai răspunsul corect în 20 de secunde.

07 feb. 2023, 15:32
Testul IQ care îți spune cât de inteligent ești! Poți să răspunzi în 20 de secunde care pahar se va umple primul?

Persoanele curioase care vor să afle ce IQ au își pot măsura nivelul de inteligenţă prin diferite teste aflate în mediul online. Indiferent de vârstă, creierul uman este în continua dezvoltare și trebuie să îl antrenăm și provocăm prin tot felul de metode și teste.

Citiți și: Test IQ cu iluzie optică: Doar un geniu poate observa instrumentul ascuns al muzicianului în 11 secunde 

Spre exemplu, IQ-ul mediu este de 100, iar un IQ de 140 este considerat genial. Cel mai mare factor IQ cunoscut astăzi al unui om depășește 240.

Testele de inteligență sunt recomandate pentru că ne pun mereu mintea la contribuție. Cei care au un coeficient mare de inteligență reușesc foarte repede să le rezolv.

Urmărește labirintul prin care trece sucul de portocale. Care pahar se va umple primul?

Regulile acestui test sunt foarte simple. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi și să urmărești cu atenție traiectoria sucului de portocale care trece printr-un labirint și duce la mai multe pahare.

Testul de inteligență nu este dificil, iar tot ce trebuie să faci este să te concentrezi foarte bine, deoarece pot apărea și capcane. Acest test îți va pune la încercare abilitățile de concentrare. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect în 20 de secunde.

Provocarea propusă spynews.ro nu este deloc grea, însă numărul de drumuri este cel care te va pune puțin în dificultate.

Răspunsul corect este:

Pentru a răspunde corect în cele 20 de secunde trebuie să urmărești numărul de spații prin care se varsă sucul de portocale. Prima intuiție va fi să spui că este numărul 1 cel corect, însă ar trebui să te mai uiți o dată.

Dacă nu ți-ai dat seama până acum, atunci îți vom spune noi care este răspunsul corect. Ei bine, paharul care va fi plin mai întâi este cel cu numărul 4.

Citiți și: Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Găsește jucăria care nu are pereche în 20 de secunde