Testul IQ care îți va da bătăi de cap. Îți poți da seama cine este criminalul din imagine?

Acest test IQ te va pune cu siguranță în dificultate. Află în mai puțin de 17 secunde care este criminalul din imaginea de mai jos.

08 mai 2023, 09:13
Testul IQ care îți va da bătăi de cap. Îți poți da seama cine este criminalul din imagine?
Test IQ - Cine este criminalul?

Inteligența oamenilor poate fi măsurată cu ajutorul testelor IQ, astfel aceștia își pot da seama la ce nivel sunt. Iată un astfel de test care te va pune în dificultate.

În imaginea de mai sus se află trei bărbați, într-o saună. Cel de-al patrulea este mort și întins pe podea, în interiorul aceleiași încăperi. Cu toate astea, unul dintre cei așezați pe băncuță este criminalul, cel care l-a ucis pe cel de-al patrulea.

Citește și: Test IQ extrem de dificil. Găsește tigrul diferit din imagine în mai puțin de 10 secunde

Pentru a rezolva testul IQ, trebuie să vă dați seama care dintre cei trei bărbați l-a omorât pe acesta. Trebuie să fii foarte atent atunci când vine vorba de detalii. Privește cu mare atenție imaginea. Nu trebuie să vă faceți griji, dacă nu vă puteți da seama, răspunsul corect se află mai jos.

Mai jos se află o fotografie în care este încercuit răspunsul corect, dar dacă dorești să afli de unul singur răspunsul corect, nu derula încă mai jos.

Test IQ – Care este răspunsul corect

Povestea din spatele acestuit test este că un prieten bancher l-a ucis pe prietenul său în saună. Dacă nu ați reușit să vă dați seama în 17 secunde, înseamnă că nu ați dus testul la bun sfârșit, dar puteți încerca altele.

Există foarte multe teste de acest fel care vă pot arăta cât de inteligent sunteți. Unele dintre ele sunt mai dificile, dar nu trebuie să vă demoralizați dacă nu reușiți să le rezolvați din prima.

Citește și: Test IQ dedicat geniilor. Ce număr urmează în seria 1, 3, 13, 31?

Testele IQ și iluziile optice arată modul în care creierul uman procesează informațiile vizuale. S-a ajuns la concluzia că acestea pot fi folosite pentru stimularea creierului și pentru îmbunătățirea abilităților cognitive. Se spune că acestea ne pot ajuta să devenim puțin mai creativi.