Testul omului de turtă dulce: Află ce personalitate ai, în funcţie de…

Chiar dacă ţara noastră nu are o tradiţie care să facă o strânsă legătură între turta dulce şi sărbătoarea Naşterii Domnului, astăzi ţi-am pregătit un mic test, care îţi dezvăluie adevărată personalitate, în functie de modul în care mănânci un omuleţ de turta dulce.

RomaniaTV.net
09 dec. 2014, 09:58
Testul omului de turtă dulce: Află ce personalitate ai, în funcţie de…

Aparent un desert simplu, omul de turta dulce are in spatele sau o adevarata psihologie, iar felul in care iti tratezi desertul (a se citi „il mananci”) poate dezvalui multe lucruri despre personalitatea ta.

Citeşte şi Test de personalitate: Ochii care te atrag te trădează

Cand iti cumperi sau primesti un om de turta dulce, mai intai il musti de cap? Sau poate alegi capatul celalalt si ataci un picior, apoi iti croiesti drum catre maini si partea superioara a corpului. Indiferent de modul pe care il alegi pentru a savura un omulet de turta dulce, raspunsurile la aceste intrebari sunt interesante si surprinzator de precise.

O companie americana a decis sa faca propriul test de personalitate legat de omul de turta dulce (gingerbread man) si sa il aplice pe strazile din SUA, pentru a afla ce au oamenii de spus despre modul in care mesteca acest desert din turta dulce. Si iata ce au descoperit:

Aparent, 64% dintre toate persoanele testate au mancat capul in primul rand, in vreme ce 20% dintre oameni au optat pentru picioarele omului de turta dulce si doar 16% dintre ei au mancat mai intai bratele. Asa ca acum te intrebi ce inseamna toate aceste lucruri si procente.

Citeşte şi Testul CERULUI IMAGINAR: Află cine eşti cu adevărat

Ei bine, psihologii sustin ca daca mananci mai intai capul fursecului din turta dulce, atunci ai mai degraba o personalitate agresiva. Cei care musca mai intai din cap sunt indivizi orientati spre realizari, sunt lideri innascuti, care nu accepta un refuz.
 
Citeste mai mult pe feminis.ro.