Testul subconştientului. Alege ulciorul care îţi place cel mai mult și află mesajul pe care ţi-l aduce

Ulciorul este un vas din care îţi potolești setea, astfel că simbolismul său este foarte interesant. Acest test simplu al subconştientului ar putea să-ţi dezvăluie ceva foarte interesant despre personalitatea și caracterul tău, dar și să îţi transmită mesajul universului.

06 iun. 2022, 18:32
Testul subconştientului. Alege ulciorul care îţi place cel mai mult și află mesajul pe care ţi-l aduce

Fiecare dintre aceste patru ulcioare conține o anumită cantitate de informații care se vor „vărsa în paharul tău de cunoștințe”. Lasă-ți intuiția să te ghideze și află ce te așteaptă.

Dacă ai ales ulciorul numărul 1

Dacă ai ales acest ulcior, ești o persoană care iubește și respectă tradiția, dar care are o creativitate pronunțată. Cu toate acestea, este foarte posibil să fi suprimat acea latură creativă a ta și ai început să mergi pe cărări bine bătute, pentru că aşa îți este mai ușor. Ai rămas fără ambiție și nu ai obiective noi.

Ulciorul pe care l-ai ales poartă mesajul că te așteaptă mari schimbări. Este foarte posibil să fii nemulțumit de mediul tău de afaceri sau privat și să fie timpul pentru schimbări mari, de care îți este frică.

Reține că noile experiențe sunt cea mai bună școală a vieții și că frica ne împiedică să profităm la maximum de potențialul nostru.

Citeşte şi Testul subconştientului: Alege o gaură a cheii și află ce vă așteaptă în viitor

Dacă ai ales ulciorul numărul 2

Dacă ești atras de acest ulcior, pregătește-te pentru evenimente la nivel emoțional . El poartă mesajul că te așteaptă multe surprize sentimentale. Cei care l-au ales ar trebui să se pregătească pentru un pas foarte important în dragoste. Dacă ești singur, așteaptă-te să cunoști pe cineva care ar putea lăsa o amprentă adâncă în viața ta. Celor care au deja „cealaltă jumătate” vor avea ocazia să îşi întărească relația și să treacă împreună la un nivel spiritual superior.

Dacă ai ales ulciorul numărul 3

Acest ulcior aduce vești bune, cel puțin când vine vorba de finanțe. Este posibil să ai în curând un câștig sau o moștenire, la care nu te așteptai și care îţi va schimba viața. Cu toate acestea, ulciorul îţi mai transmite să nu uiți să împărtășeşti o parte din ceea ce ţi se oferă. Dă-le şi celor flămânzi sau săraci. În plus, te avertizează să nu te relaxezi prea mult, pentru că orice „cade din cer” poate aluneca cu ușurință din mâinile celui care l-a primit.

Banii sunt mereu o ispită pentru cei cărora li se dăruiesc, pentru că le testează „măreția sufletească”.

Citeşte şi Testul subconştientului: Alege un trandafir şi află ce te conduce în viaţă şi ce ascunzi de ceilalţi

Dacă ai ales ulciorul numărul 4

Al patrulea ulcior poartă un suflu de noutate. Viitorul îţi prevede răsturnări nesfârșite și o viață complet diferită de cea pe care o duceți astăzi. Vor fi schimbări mari în viața ta, așa că este foarte posibil să ai ocazia să trăiești într-un loc complet diferit, să faci ceva ce nu ai mai făcut până acum, poate chiar să-ți schimbi profesia.

Vei avea impresia că ai „căzut” într-o poveste complet nouă, care nu are nimic de-a face cu ceea ce ți s-a întâmplat. Pe scurt, pregăteşte-te pentru viitor , îţi vă aduce lucruri neașteptate.


loading...