The Maze Runner, pe PRIMUL LOC în box-office-ul din America

Încă un film ştiinţifico-fantastic, destinat tinerilor, a triumfat în box-office-ul nord-american. Pelicula "The Maze Runner" a debutat pe primul loc în clasament şi pare să calce pe urmele francizelor de succes "The Hunger Games" sau "Twilight".

22 sept. 2014, 15:33
The Maze Runner, pe PRIMUL LOC în box-office-ul din America

Suma pe care filmul „The Maze Runner” a reuşit să o strângă din vânzările de bilete la cinema este de 32,5 milioane de dolari. Producţia, bazată pe un roman scris de James Dashner, spune povestea unui grup de băieţi care trăiesc într-un paradis izolat, dar sunt prinşi într-un labirint uriaş de beton, scrie publika.md.

Citeşte şi Ce filme vedem în septembrie

Pe locul doi în box-office se situează filmul „A Walk Among the Tombstones„, ce îl are ca protagonist pe actorul Liam Neeson. Pelicula a strâns încasări de 13,1 milioane de dolari. Liam Neeson joacă rolul unui detectiv angajat de un important traficant de droguri care încearcă să afle cine şi de ce i-a ucis soţia.

Pelicula „This is Where I Leave You„, cu Tina Frey în rolul principal, a debutat pe poziţia a treia, cu venituri de 11,9 milioane de dolari.

Câştigătorul de săptămâna trecută, filmul „No Good Deed” a coborât pe locul patru, cu încasări de peste 10 milioane de dolari. Top cinci este încheiat de drama despre prietenia dintre un băiat şi un delfin, „Dolphin Tale 2„.

Citeşte şi TOP 5 filme pe care trebuie să le vezi toamna