Theo Rose a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: „Nu vreți să știți”

Theo Rose a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. Este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului și se bucură de un real succes atât în carieră, cât și în viața personală. Cântăreața este gravidă și urmează să devină mamă pentru prima oară.

06 dec. 2022, 12:05
Theo Rose a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii: „Nu vreți să știți”
Theo Rose a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii

Theo Rose a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. Actrița a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce în ultima săptămână nu s-a simțit deloc bine. Artista va deveni curând mămică, iar primele luni de sarcină nu sunt deloc ușoare pentru ea.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose după ce un fan i-a cerut un autograf: „Am ieșit afară, că-mi venea să vomit, iar la ușă era un băiat”

Theo Rose a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii

Artista este în primul trimestru de sarcină și corpul său resimte din plin schimbările prin care trece. Pentru Theo Rose, greața, durerile de cap și amețeala au devenit atât de grave, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Timp de o săptămână, a fost atent supravegheată de medicii săi, care i-au prescris perfuzii și odihnă cât mai multă.

După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal„, a povestit Theo Rose în mediul online.

Theo Rose va avea un copil cu iubitul ei, Anghel Damian. Cei doi au ales să fie destul de discreți în ceea ce privește viața lor personală, mai ales după ce vestea că vor deveni părinți s-a aflat în mediul public fără voia lor.

Pasiunea secretă a lui Theo Rose

Fanii sunt entuziasmați și se bucură foarte tare când artista interacționează pe social media. Aceștia vor să afle cât mai multe lucruri despre ea, să o cunoască pe mai bine, iar cântăreața le oferă fanilor această ocazie.

Theo Rose este pasionată de fotbal încă de mică, de când tatăl ei o lua pe teren. Artista făcea senzație pe terenul de fotbal și încerca să dea cât mai multe goluri. Chiar și acum, deși a crescut și activează într-un alt domeniu, vedeta mai merge să viziteze echipele de fotbal pe care le antrenează tatăl ei.

Tatăl lui Theo Rose este foarte mândru de fiica lui. Mai ales când aceasta vine acasă și se strâng zeci de copii în fața curții pentru a face poze cu ea. Se pare că are și o slăbiciune și pentru Ianis Hagi.

Când mai vin acasă, mai fac cu tata o miuța prin grădină. Am un sentiment de mândrie vizavi de Ianis Hagi”, a povestit Theo Rose.