Theo Rose a făcut un anunț important după ce s-a aflat că este însărcinată. Tatăl cântăreței a confirmat sarcina!

Theo Rose radiază de fericire! După ce s-a aflat că este însărcinată, cântăreața a făcut un anunț important cu privire la cariera ei.

15 nov. 2022, 18:10
Theo Rose a făcut un anunț important după ce s-a aflat că este însărcinată. Tatăl cântăreței a confirmat sarcina!

Vestea că Theo Rose este însărcinată a luat prin surprindere lumea showbiz-ului. Boier Bibescu a făcut un anunț, iar cântăreața a confirmat cele spuse de acesta. Cântăreața își va susține toate evenimentele pe care le are planificate, chiar dacă urmează să aducă pe lume un copil. Theo se concentrează în continuare pe carieră, însă a ales să fie discretă în ceea ce privește sarcina.

„Theo Rose își va susține toate evenimentele anunțate! Vineri ne vedem la Berăria H”, a scris Boier Bibescu pe Instagram.

Tatăl lui Theo Rose a confirmat că va fi bunic

Chiar dacă vedeta nu a despre faptul că urmează să devină mamă pentru prima oară, tatăl acesteia a confirmat vestea că Theo Rose și Anghel Damian vor avea un copil. Ioan Diaconu, tatăl artistei, a povestit pentru playtech.ro cum a aflat că va deveni bunic.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. La noi aici la țară suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste.

Theo, draga de ea, a știut asta și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a declarat bărbatul.

Citește și: Tatăl lui Theo Rose a confirmat că fiica sa este gravidă. „Pe noi ne-a anunţat încă de la începutul lunii noiembrie. Voi fi cel mai fericit bunic!”

Anghel Damian a făcut o impresie foarte bună atunci când a mers în vizită la viitorii socri.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a adăugat Ioan Diaconu.

După ce a aflat că va fi bunic, tatăl i-a dat artistei câteva sfaturi importante de care speră să țină cont.

„Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte. Acum, ce e cel mai important e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!”, a mărturisit bărbatul.

Citește și: Theo Rose e în culmea fericirii. Și-a îndeplinit marele vis: ,,Nimic nu e întâmplător”

Theo Rose își dorește o familie mare

Arista spunea în luna februarie a acestui an că își dorește să aibă trei copii.

„Îmi doresc cel puțin trei copii. Chiar mă văd mamă. Mai stau, mai aștept, pentru că este prea devreme momentan”, spunea Theo.

Nici Theo sau iubitul ei nu au vorbit până acum în public despre sarcina vedetei.