Theo Rose a fost nașă de botez. Fostul iubit, Alex Leonte, a fost și el prezent la petrecere

Theo Rose a petrecut botezul finuțul miercuri seară și s-a distrat copios. La eveniment a fost prezent și fostul iubit al artistei, Alex Leonte.

13 oct. 2022, 13:07
Theo Rose a fost nașă de botez. Fostul iubit, Alex Leonte, a fost și el prezent la petrecere

Cântăreața și-a botezat primul fin și este foarte mândră de acesta. Micuțul a avut parte de o petrecere pe cinste, la care toată lumea s-a distrat de minune. Chiar dacă Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit în urmă cu ceva timp, au fost prezenți împreună la marele eveniment, pentru că la momentul botezării creștine a copilului, aceștia încă formau un cuplu.

Cei doi au devenit părinții spirituali ai micuțului în luna mai a acestui an. Băiețelul este fiul unui prieten din liceu al cântăreței, iar în momentul creștinării acestuia nu a avut loc o petrecere de botez în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o regizorul pe iubita sa pe platoul de filmare: „Wow!”

După botez, s-au adunat cu toții la un restaurant pentru a mânca, bea și dansa, dar abia aseară s-a organizat o petrecere.

Theo Rose încă era împreună cu Alex Leonte în luna mai, bărbatul fiind astfel nașul copilului. Deci, acesta nu putea să lipsescă de la petrecerea de botez a finului său.

În prezent, Theo este împreună cu Anghel Damian, regizorul serialului în care artista a debutat ca actriță. Ea și Alex Leonte s-au despărțit de comun acord, pașnic și susțin că au rămas în relații bune. În ciuda acestor lucruri, există posibilitatea ca ei doi să nu fi interacționat la petrecere.

Citește și: FOTO Alex Leonte are o nouă iubită? Cine este tânăra care îi seamănă leit lui Theo Rose