Theo Rose a slăbit deja 10 kilograme, la mai puțin de o lună de la naștere. „Nu mă deranjează, nu am nici o problemă, dar de celulită vreau să scap!”

Deși a devenit mamă de puțin timp, Theo Rose a reușit deja să dea jos zece kilograme acumulate pe perioada sarcinii.

11 iul. 2023, 14:49
Theo Rose a slăbit deja 10 kilograme, la mai puțin de o lună de la naștere. „Nu mă deranjează, nu am nici o problemă, dar de celulită vreau să scap!”

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, a născut un băiețel perfect sănătos, pe Sasha, în data de 14 iunie 2023. Artista s-a îngrășat pe timpul sarcinii, dar acum e hotărâtă să ajungă cât mai repede la forma ei inițială. Deja a scăpat de zece kilograme, la mai puțin de o lună de naștere, iar acum vrea să scape de celulită.

Citește și Lidia Buble, dezvăluiri picante despre relația cu Horațiu Nicolau: „Am echilibru pe care mi l-am dorit”. Bărbatul este cu 30 de ani mai în vârstă

„Cred că la cezariană, pe masa de operație, am scăpat de 10 kilograme instant. De unde rugăciunile mele erau să răman cu 55 de kilograme, de la 62 am rămas cu 50 în cap! Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație am simțit o mâncărime puternică și am așa o pată de vergeturi pe un picior. Nu mă deranjează, nu am nici o problemă, dar de celulită vreau să scap!“, a mărturisit Theo, într-un InstaStory, potrivit Click.

Cine o ajută pe Theo Rose cu creșterea lui Sasha

„Da, tare asta cu bunicile, e mișto chestia. Dacă-mi zicea mama acum, ce un an, câteva luni: «Vezi că vin și eu câteva zile pe la tine, să stau pe la tine», aș fi zis: ce-ai mă, ce să faci la mine, ai înnebunit? Dar n-ar fi zis ea, că nu suntem genul, tocmai acum, n-am îndrăznit s-o chem, că are și ea curte, casă, bărbat, muncă. Și a venit. Și când a venit, am zis: mamă… Dar așa trebuie, câte două zile, că dup-aia obosesc și bunicile, trebuie să le dai pauză, că obosesc și ele și cred că se strică treaba. Două zile așa, două nopți să stea bunica cu el, că e odihnită, e fresh, e cutare… Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă. După aia, o trimiți acasă, că se odihnește. Pac, am găsit schema!”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Citește și Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”