Lidia Buble, dezvăluiri picante despre relația cu Horațiu Nicolau: „Am echilibru pe care mi l-am dorit”. Bărbatul este cu 30 de ani mai în vârstă

Lidia Buble a reușit să iubească din nou, iar de această dată fericirea a găsit-o în brațele unui bărbat cu 30 de ani mai în vârstă. Horațiu Nicolau este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România.

11 iul. 2023, 12:11
Lidia Buble, dezvăluiri picante despre relația cu Horațiu Nicolau: „Am echilibru pe care mi l-am dorit”. Bărbatul este cu 30 de ani mai în vârstă
Lidia Buble, dezvăluiri picante despre relația cu Horațiu Nicolau: „Am echilibru pe care mi l-am dorit”. Bărbatul este cu 30 de ani mai în vârstă

Lidia Buble trăiește o nouă poveste de dragoste după despărțirea de Răzvan Simion. Aceasta a reușit să își găsească fericirea în brațele unui bărbat care este cu mult mai în vârstă. Cu toate că multă lume critică diferența de vârstă, artista nu pare deloc afectată de acest aspect. Cei doi au o relație de aproximativ un an și jumătate, dar cântăreața a decis să păstreze multă vreme acest secret. Nu a dorit să vorbească despre relația ei până acum și nici nu s-a afișat cu bărbatul care o face fericită. Totuși, nunta Cătălinei Ponor a fost prilejul perfect pentru a-și face publică relația.

Citește și: Lidia Buble, peripeții în vacanță. Ce i s-a întâmplat vedetei chiar de ziua ei: „30, dacă așa vii, du-te înapoi de unde ai venit”

Lidia Buble are 30 de ani, dar iubitul ei este mult mai în vârstă. Milionarul Horațiu Nicolau are 61 de ani! Ea a afirmat că este cu mult mai liniștită și mai împăcată de când a început această relație.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită. Nu am regrete pentru că, de fiecare dată, am luat ca atare și am îmbrățișat orice situație care a venit, iar asta m-a făcut să fiu omul de astăzi și, mai ales, să fiu mai puternică”, a mărturisit vedeta într-un interviu pentru Fanatik.

Horațiu Nicolau este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri de la noi din țară.

Ce a pățit Lidia Buble în vacanță

Lidia Buble a fost victima unui jaf la drumul mare! Aceasta pare să fie victima perfectă pentru hoți, pentru că nu este prima oară când se întâmplă acest lucru. Totul s-a întâmplat în timp ce vedeta se afla în vacanță. Ea ar fi dorit să își etaleze bijuteriile cu diamante și gențile de firmă în vacanța sa din Italia, însă a fost pusă în situația în care nu a putut să facă acest lucru. Chiar cu o zi înainte de aniversarea ei, cântăreața a fost prăduită de hoți. Vedeta a rămas și fără bijuterii și fără genți.

Nu este prima oară când Lidia Buble este victima hoților. Acest lucru s-a mai întâmplat și în trecut, când se afla într-o relație cu Răzvan Simion. La momentul respectiv, hoții au reușit să pună mâna pe o geantă care costa nu mai puțin de 20.000 de euro.

După ce a fost jefuită, Lidia Buble a dat fuga pe rețelele de socializare, unde a dorit să transmită un mesaj urmăritorilor și să tragă un semnal de alarmă cu privire la astfel de situații.

„Mare grijă de acum! Nu îmi vine să cred că se întâmplă asta a doua oară. Îmi vine și să urlu”, a transmis Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble, adepta dietei vegetariene și a masajului cu bambus: „Sunt, oarecum, vegetariană”