Theo Rose a terminat filmările pentru serialul „Clanul” și se pregătește să aducă pe lume primul copil: „Mă întorc cu copilul după mine”

Theo Rose se află în luna a șaptea de sarcină, iar ieri a terminat filmările pentru sezonul doi din serialul „Clanul”.

31 mart. 2023, 08:27
Theo Rose a terminat filmările pentru serialul „Clanul” și se pregătește să aducă pe lume primul copil: „Mă întorc cu copilul după mine”
Theo Rose se pregătește să devină mămică

Theo Rose a devenit o artistă îndrăgită pentru vocea ei, dar și pentru interpretarea Verei din serialul „Clanul”, de la Pro TV, regizat de iubitul ei, Anghel Damian. Ieri, cântăreața a finalizat filmările pentru sezonul doi și urmează să devină mamă pentru prima oară, fiind gravidă în aproape luna a șaptea.

Theo a fost surprinsă cu un buchet imens de flori deoarece va reveni pe platourile de filmare abia în luna august.

Citește și: Theo Rose, însărcinată în ultimul trimestru, a făcut show la Sala Palatului alături de Viorica și Ioniță de la Clejani: „Am avut temeri”

„Mulțumesc! Am terminat sezonul doi! Dacă primul sezon nu știu cum a trecut, că am fost căpiată, ziua filmam, noaptea cântam, ce putea să se întâmple în sezonul doi, ca să îl întreacă pe primul? Că sezonul trei nu o să mă gândesc. Dacă așa funcționează lucrurile e grav. Doamne, începutul de sezon cu începutul de sarcină în același timp, cu grețurile, cu hormonii, nervii pe mine cât casa, m-am aricit, după care m-am liniștit brusc.

A trecut repede timpul, sunt în aproape luna a șaptea de sarcină și mai am două luni și nasc. Din august mă întorc la filmări cu copilul după mine”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citește și: Anghel Damian, adevărul despre relația cu Lia Bugnar. Primele declarații despre motivul despărțirii: „Omul mai matur eram mai degrabă eu decât ea”

Theo Rose trece prin momente dificile

Theo Rose trece prin momente din ce în ce mai grele, după ce oboseala și nopțile nedormite au început să-și pună amprenta. Chiar dacă a mers în continuare la filmările serialului „Clanul”, la un moment dat a cedat și a izbucnit în plâns.

„Am o viață… Azi noapte n-am închis un ochi, copilul meu nu știu ce avut. Poate să înceapă o serie de crize direct din burtă, întrebare pentru parentologi. Voiam să vă povestesc, la opt am venit pe platoul de filmare, am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns, dar de oboseală și de rău ce îmi era am plâns cu o poftă, de mila mea am plâns.

Păcat că o să vedeți secvențele astea abia în sezonul 3, mie îmi trebuiau două sezoane doar de probă. Nu e nici cu actoria asta cum mi-am imaginat eu”, spunea artista, pe rețelele sociale.