Theo Rose, însărcinată în ultimul trimestru, a făcut show la Sala Palatului alături de Viorica și Ioniță de la Clejani: „Am avut temeri”

Viorica li Ioniță de la Clejani au făcut show la Sala Palatului alături de invitați prestigioși, precum Theo Rose, Damian Drăghici, Ionuț Dolănescu și alții.

29 mart. 2023, 09:22
Theo Rose, însărcinată în ultimul trimestru, a făcut show la Sala Palatului alături de Viorica și Ioniță de la Clejani: „Am avut temeri”
Theoi Rose a fost invitata Clejanilor în concertul de la Sala Palatului

Viorica și Ioniță de la Clejani au susținut un concert de zile mari la Sala Palatului unde au avut invitați de seamă, printre care s-au numărat Oana Radu, Ionuț Dolănescu, Damian Drăghici, Fulgy și chiar Theo Rose, care este însărcinată în ultimul trimestru.

Theo Rose a fost complimentată de admiratorii ei, iar emoțiile au fost pe măsură. Artista părea să radieze de fericire: „Sunteți foarte frumoasă și talentată! Să fiți fericită! Să vă trăiască copilașul și să aveți naștere ușoară!”, i-au transmis fanii acesteia.

Clejanii au revenit pe scena Sălii Palatului și au fost primiți cu foarte multă căldură de spectatorii care au umplut sala, mai ales pentru că au trecut foarte mulți ani de când au cântat ultima oară în acest loc. Spectacolul în care au avut mai mulți invitați a fost sold out, chiar dacă aceștia se temeau că biletele nu se vor vinde, deoarece a fost anunțat totul din scurt.

Citește și: Veste mare în familia lui Theo Rose. După ce artista a anunțat că este însărcinată, sora ei a făcut și ea marele anunț

„Sala Palatului este o piatră de hotar în cariera unui artist, fie eldebutant sau matur, iar dumneavoastră ați transformat-o într-un spațiu neîncăpător. A fost SOLD OUT!

Am avut temeri că timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție, din momentul în care acest cocncert a fost anunțat, ne va împiedica să trăim împreună o seară cu adevărat minunată. N-a fost așa. Nimic nu a reușit să strice bucuria reîntâlnirii și să ne strice bucuria de viață. Vă mulțumim și vă iubim!”, au declarat aceștia, pentru viva.ro.

Citește și: Theo Rose nu se simte deloc bine: „Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea”. Ce se întâmplă cu artista

Cei doi au subliniat că muzica i-a unit și că alături de colegii lor au format o mare familie.

„Suntem, într-adevăr, o mare familie. Muzica ne unește. Dumneavoastră, noi – Viorica, Ioniță și Taraful Clejanilor, invitații noștri speciali: Ionuț Dolănescu, Oana Radu, Damian Drăghici, Diana Matei și Marian Cleante, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Jador, Cătălin Măruță, Theo Rose, Fulgy! Maestre Glodeanu Mihai, îți mulțumim pentru lucrarea deosebit de frumasă! Ne-a copleșit sentimentul pe care dumneavoastră, publicul nostru, ni l-a oferit vineri seară la Sala Palatului”, au mai spus Viorica și Ioniță.