Oana Ioniță a luat decizia cea mare! „Bebelușa” i-a recunoscut fiicei sale tot adevărul despre tatăl biologic. Cum a reacționat la aflarea veștii

Oana Ionița, celebra dansatoare care a făcut istorie la „Cronica Câcotașilor, a luat una dintre cele mai importante decizii din viața ei. „Bebelușa” a hotărât că este momentul să îi dezvăluie fiicei sale cine este tatăl său biologic.

28 sept. 2023, 19:35
Oana Ioniță a luat decizia cea mare! „Bebelușa” i-a recunoscut fiicei sale tot adevărul despre tatăl biologic. Cum a reacționat la aflarea veștii

Oana Ioniță a făcut o alegere crucială în viața ei! După o perioadă lungă în care a păstrat secretul despre tatăl biologic al fiicei sale, cântăreața a hotărât că a venit momentul să-i dezvăluie adevărul. Oana Ioniță a chibzuit cu atenție acest pas și a căutat să-l facă cât mai puțin impactant pentru Isabel, fiica sa.

Citește și: Oana Ioniță rupe tăcerea despre divorț. Care au fost, de fapt, motivele despărțirii: „Nu trebuie să rămâi cu un om cu care nu ești bine”

De la începutul relației ei cu Florin Budnaru, Oana Ioniță a avut parte de dificultăți în dragoste, care în cele din urmă au dus la o separare dureroasă și la divorț, după nu mai puțin de zece ani de căsătorie. Despărțirea de Florin Budnaru a avut loc cu câteva luni în urmă, iar la începutul acestui an, fiica ei a descoperit că acest bărbat, cu care mama ei a format o familie, nu este tatăl ei biologic.

Chiar dacă acest moment a fost plin de emoții și a necesitat asistență specializată pentru a se asigura că Isabel nu va avea o reacție neașteptată, Oana Ioniță și-a adunat curajul și i-a dezvăluit fiicei sale că Florin Budnaru nu este tatăl ei biologic. Oana Ioniță a subliniat că a ascuns acest detaliu atât de mulți ani pentru binele copilului ei.

Cu toate acestea, la începutul acestui an, a simțit că nu mai poate amâna și a făcut dezvăluirea pentru care s-a pregătit atent timp de ani de zile. Oana Ioniță a găsit o soluție adecvată cu sprijinul psihologilor, fiind conștientă de sensibilitatea acestei discuții și de impactul emoțional pe care l-ar putea avea asupra fetiței sale.

„A fost cea mai bună soluție. Atunci când am avut discuția cu ea, ori pentru că eu i-am explicat situația și m-a lăsat să vorbesc, m-a ascultat jumătate de oră, de cum s-a întâmplat, de ce am ales așa, a respectat dorința mea. Cumva, când a concluzionat, mi s-a părut surprinzător că nu spus „vreau să îmi cunosc tatăl”. Momentan a spus că este foarte bine așa cum este și nu simte nevoia să îl cunoască pe tatăl ei natural”, a delcarat Oana Ioniță, într-o emisiune TV.

Oana Ioniță s-a căsătorit cu Florin Budnaru și au format o familie în adevăratul sens al cuvăntului, iar el a primit-o cu brațele deschise în viața lui pe Isabel, chiar dacă nu era fiica lui biologică.

Însă, după 10 ani de iubire, cei doi au decis că relația lor nu mai are nicio șansă, motiv pentru care au decis să continue pe drumuri diferite. Oana Ioniță a trecut prin clipe dificile atunci, însă a spus că a reușit să depășească momentul cu ajutorul activităților pe care le face, cum ar fi activitatea de la sala de dans.

Citește și: De ce Oana Ioniță nu a putut să-și schimbe numele după despărțirea de Florin Budnaru: „Este incert tot ce se întâmplă, dar eu mă consider divorțată de când am depus actele”