Theo Rose aruncă bomba despre infidelitate. „Am auzit că ăla care nu înşală este un fătălău”

Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare, unde discută despre diverse subiecte cu fanii ei virtuali. Artista a vorbit recent despre infidelitate, după ce a auzit o femeie spunând că orice bărbat înșală.

31 oct. 2022, 13:16
Theo Rose aruncă bomba despre infidelitate. „Am auzit că ăla care nu înşală este un fătălău”

Theo Rose aruncă bomba despre infidelitate. Vedeta s-a despărțit recent de nepotul lui Nea Mărin și este acum într-o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” de la Pro TV, post la care este şi jurat în emisiunea „Vocea României”.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose. Practică această meserie de 25 de ani

„Ia uite cum găsesc de vorbit cu voi. Mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul la bază este vânător și că e absolut normal să caute în timpul relației să mai meargă și la alte femei pentru că el are nevoie să mai diversifice. Se sublinia acolo că ăla care nu înșală este un fătălău. Să zicem că toți bărbații înșală, deci toate suntem înșelate, și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne supărăm, de ce ne mai doare?”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Citeşte şi: Theo Rose spune adevărul despre telenovela amoroasă prin care a trecut: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut”

„Întrebarea mea în continuare e „Ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!”. Ăștia mici, ei asta văd pe internet, mulți nu au puterea să își selecteze informațiile. Noi, cei care am crescut, pe noi ne interesează cum ne simțim noi și prea puțin de cei care vin după noi. Ei văd în noi modele. Se alege praful de noi ca nație, nu o să ne mai suporte pământul deloc”, a mai adăugat Theo Rose.