Theo Rose, despre scenele intime cu Denis Hanganu din serialul „Clanul”: „Am fost stresată”. Ce face actorul înainte de fiecare scenă pasională

Theo Rose a dezvăluit ce simte atunci când trebuie să joace scene intime cu Denis Hanganu, partenerul ei din serilul „Clanul”. Artista mărturisește că nu s-a simțit confortabil la început, însă profesionalismul de care dă dovadă actorul i-a dat voie să se relaxeze.

19 mart. 2024, 08:58
Theo Rose, despre scenele intime cu Denis Hanganu din serialul „Clanul”: „Am fost stresată”. Ce face actorul înainte de fiecare scenă pasională
Theo Rose, despre scenele intime cu Denis Hanganu din serialul „Clanul”: „Am fost stresată”. Ce face actorul înainte de fiecare scenă pasională

Theo Rose este una dintre artistele asumate, ce nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Recent, artista le-a dezvăluit fanilor cum decurg scenele de amor pe care le are cu Denis Hanganu în serialul „Clanul”. Dacă la început se simțea incomod, acum la nicio filmare de acest gen nu mai este stresată pentru că are un partener profesionist care are grijă ca totul să decurgă conform planului.

Citește și: Theo Rose a răbufnit pe Internet. Cu ce probleme se confruntă artista: „Eu îmi bat joc de viața și de soarta mea”

Theo Rose, despre scenele intime cu Denis Hanganu din serialul „Clanul”

Serialul „Clanul”, difuzat pe Pro TV, a adus în fața telespectatorilor actori consacrați și vedete din România ce au alte domenii de activitate, dar care nu au refuzat să joace în producția-fenomen. Una dintre aceste personalități este Theo Rose, care se află la primul proiect de acest gen și se descurcă de minune, chiar dacă visul ei nu a fost niciodată să devină actriță.

În plus, Theo Rose a primit și un rol destul de complex în serial, unde „Vera”, personajul pe care îl interpretează, se iubește cu Dania Hanganu, trăind o dragoste interzisă cu acesta.

Având în vedere și relația pe care Theo o are cu Anghel Damian, regizorul serialului, fanii s-au întrebat cum decurg scenele în care artista și Denis se sărută sau se ating cu pasiune. Abia acum cântăreața le-a spus fanilor cum a perceput ea aceste scene tandre.

„N-am zis niciodata aici ce cred despre Denis. Pe la interviuri ne intreaba cum a fost sa filmam scenele de amor sau cele cu saruturi. La inceput am fost si eu stresata pentru scenele alea dar va spun cinstit, am avut noroc de un partener de joc extraordinar de bun si responsabil. Denis e un om cald si isi trateaza cu atata seriozitate munca incat nici n-am simtit diferenta dintre scenele care isi propuneau sa ne stanjeneasca si cele de dialog. Denis se spala pe dinti inainte de fiecare secventa care presupune saruturi (poate radeti dar e o conditie esentiala ca secventa sa iasa bine), intreaba intotdeauna daca ma simt confortabil cu ce se intampla si ma protejeaza si ajuta pe set.
Ca telespectator cred ca Denis a facut performanta in Clanul si abia astept sa-l mai vad si in alte productii”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Pe de altă parte, Denis Hanganu a vorbit despre zilele de filmare pentru ca cele 13 episoade ale serialului să fie gata la timp pentru telespectatori. În timp ce fanii pot urmări doar câteva episoade per sezon, actorii filmează până la 100 de zile pentru acesta.

„La noi un sezon durează 100 de zile de dilmare, ori patru sezoane, e ceva, plus perioada de dintre, interviuri, comunicare, se adună lucruri. Sigur ne vom revedea cu o parte dintre ei pe scena teatrului, iar cu ceilalți probabil în alte proiecte”, a spus actorul la Oracolul Vedetelor.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre boala cu care se luptă: „Am simțit că se întâmplă ceva, dar nu știam exact ce e”