Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre boala cu care se luptă: „Am simțit că se întâmplă ceva, dar nu știam exact ce e”

Theo Rose a vorbit deschis, așa cum ne-a obișnuit până acum, despre lupta cu o boală, care o chinuie de mai mulți ani.

04 mart. 2024, 15:08
Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre boala cu care se luptă: „Am simțit că se întâmplă ceva, dar nu știam exact ce e”
Theo Rose, dezvăluiri emoționante despre boala cu care se luptă: „Am simțit că se întâmplă ceva, dar nu știam exact ce e”

Theo Rose este întotdeauna surprinsă cu un zâmbet pe chip. Mai mult, artista emană o energie optimistă, care pare să îi contamineze pe cei din jur sau pe cei care o urmăresc pe diverse platforme. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că înăuntrul ei nu este mereu la fel de fericită precum pare, adesea ascunzând cu măiestrie sentimente de anxietate.

Citește și: Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic teribil pus de medici: „Ţi se rupe inima!”

„Sunt perioade în care nu dai de ea nici dacă o cauți, iar altele în care nu ți-ai dori-o sub nicio formă, că ea apare. Prima dată am avut în timpul unui zbor București- Timișoara, mergeam către un concert, am simțit că se întâmplă ceva la stomac, după care o presiune în cap, erau niște furnicături, știam că este frică, dar nu știam exact ce e. Nu îmi era frică de zbor, de cântat nu avem de ce să mă tem. Pur și simplu am ajuns la hotel cu starea aia de rău.”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului „Facem”.

La început, artista credea că trăiește un simplu atac de panică, dar pe măsură ce a investigat mai profund și a discutat cu mai mulți oameni, a realizat că de fapt este vorba despre anxietate. Nu era singura din familie care se confrunta cu astfel de stări, deoarece atât mama, cât și sora ei, trecuseră prin aceste simptome.

„Eu am crezut prima dată că e un atac de panică, nu știam că există ceva mai rău de atât. Am intrat și am citit despre anxietate și atacuri de panică, m-am diagnosticat, am sunat-o pe mama, i-am povestit, mi-a recomandat să merg la o farmacie și a rugat niște prieteni din Timișoara să stea cu mine, ca să mă știe în siguranță. Mama mai trecuse prin stări de astea, sora mea se confruntase ani de zile cu anxietate. Nu a stat să dezbată cu mine, eu fiind în floarea adolescenței.”, a continuat artista.

Artista afirmă că se confruntă adesea cu aceste momente de teamă din cauza incertitudinii și a presiunii de a nu îi dezamăgi pe cei din jurul său. Contrar așteptărilor, notorietatea nu a făcut decât să amplifice aceste frici pentru Theo, în loc să le diminueze.

„S-a întâmplat de multe ori să am anxietate în timp ce cântam, până când mi s-a pus nodul în gât, pe punctul de a vomita, asta se întâmplă și pur si simplu disimulez, te setezi, oamenii nu au nicio vină să vadă asta. Frica mea cea mai mare e aia de necunoscut, ce oameni sunt, dacă vor să mă asculte, sunt niște chestii normale. Pe măsură ce am crescut mai mult și am avut mai mult succes, s-au accentuat și fricile. Trebuie să faci bine tot timpul, nu trebuie să dezamăgești”, a mai spus aceasta.

Citește și: Primele tensiuni între Theo Rose şi Anghel Damian. „M-am supărat pe el, mă usuc de nervi!”