Theo Rose întâmpină probleme în sarcină. Cu ce se confruntă artista: „Am fața plină”

Theo Rose întâmpină probleme în sarcină. Vedeta a intrat în ultimul trimestru și le-a mărturisit fanilor cum se simte. Se pare că nu prea bine, are dureri mari de spate, iar tenul suferă modificări.

16 mart. 2023, 15:46
Theo Rose întâmpină probleme în sarcină. Cu ce se confruntă artista: „Am fața plină”
Theo Rose întâmpină probleme în sarcină

Theo Rose întâmpină probleme în sarcină. Cântăreața trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și împărtășește fiecare moment cu urmăritorii de pe contul ei personal de Instagram, indiferent că sunt lucruri bune sau nu.

Theo Rose întâmpină probleme în sarcină

Theo Rose se confruntă în continuare cu probleme specifice femeilor gravide. Cântăreața va aduce peste câteva luni primul ei copil, astfel că artista este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Artista s-a confesat fanilor și le-a mărturisit că se confruntă cu probleme în zona facială, dar și cu noi dureri de spate, asta pentru că artista traversează ultimele luni din sarcină.

Am fața plină de chestii și niște dureri noi de spate.”, a scris Theo Rose pe rețelele de socializare.

Citește și: Theo Rose face dezvăluiri emoționante. Vedeta în lacrimi pe Instagram: „Alegeți pe cine vă irosiți timpul”

Inițial, vedeta și iubitul ei, Anghel Damian au crezut că vor avea fetiță, pentru că Theo, care s-a confruntat cu episoade anxietate, frecventase diverși terapeuți care îi spuseseră că va avea cu siguranță, un copil de sex feminin, care să vină să completeze energia masculină pe care o are frumoasă cântăreața.

M-am întrebat foarte mult timp, cum aleg părinții numele copiilor lor, pentru că mi se pare un aspect important, având în vedere că știi foarte puține lucruri despre copilul tău, în momentul în care îi alegi un nume pe care el o să îl poarte în spate, pentru tot restul vieții lui. Și eram curioasă cum se întâmplă chestia asta.

Treaba a stat în felul următor, de fapt. La controlul de 10 săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în față monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus, că este clar ce se întâmplă, e clar că bebelușul nostru stă deja foarte bine la anumite capitole și evident, o să avem băiat.

Atunci, doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal, a încercat să disimuleze și a zis că nu, că sunt mai mari șanse să fie fetiță și atunci, nah, în toată zăpăceala aia, o crezi pe cuvânt că nu mai știi la ce să te gândești.

În ziua petrecerii de gender reveal, deși eram siguri că noi vom avea fetiță,  eu speram în adâncul sufletului meu să fie băiat, pentru că eu mă blocasem deja pe numele de Sasha. Pur și simplu, mi-a venit în minte numele ăsta, Sasha, că să înțelegeți cum l-am ales.

Nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem. Și deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să îl cheme Sasha”, a povestit Theo Rose, pe reţelele de socializare.