Theo Rose, la cuțite cu Irina Rimes. De la ce a pornit conflictul dintre cele două vedete. „Asta ai înțeles tu?”

Theo Rose și Irina Rimes au avut un schimb de replici mai înțepător, în cadrul show-ului "Vocea României".

08 oct. 2023, 17:45
Theo Rose, la cuțite cu Irina Rimes. De la ce a pornit conflictul dintre cele două vedete. „Asta ai înțeles tu?”

Theo Rose, la cuțite cu Irina Rimes. La „Vocea României”, jurații se luptă să adune în echipele lor cele mai bune voci din concurs, în speranța că în acest fel vor putea câștiga show-ul. De multe ori, la audițiile pe nevăzute, atunci fiecare încearcă să-l convingă pe concurent să vină în echipa lui, se ajunge la neînțelegeri, replici nu tocmai prietenoase și chiar conflicte.

Citește și Paula Seling, interzisă de un prezentator celebru la el în emisiune din cauza religiei. În ce cult este botezată artista

Recent, Theo Rose și Irina Rimes s-au luptat pentru a impresiona o concurentă a cărei voce le-a cucerit pe ambele. Andreea Maria, o tânără din Oradea cu o voce spectaculoasă, a impresionat-o pe Theo Rose. Comentariul artistei i-a enervat pe ceilalți jurați.

„Vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că, în sfârșit, găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normală, știi ce vreau să zic? Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”, a spus Theo Rose.

„Nu înțeleg ce înseamnă lumea ta”, a intervenit Smiley.

„Zici că ai fost în lagăr până acum… și că ți-au dat drumul acum”, a spus și Tudor Chirilă.

„Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie? N-am înțeles…”, a zis Irina Rimes.

„Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea?! Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”, a continuat Theo Rose.

Citește și Margareta Pâslaru, de nerecunoscut la 80 de ani. Ce s-a ales de marea artistă a României: „Și eu mă schimb”

După ce Andreea Maria a ales să meargă în echipa formată din Theo Rose și Horia Brenciu, dialogul aprins dintre cele două artiste a continuat.