Theo Rose, mesaj pentru Anghel Damian. „Da, mi s-a pus pata, m-am îndrăgostit de un ţigan din Timişoara”

Theo Rose se află într-o relaţie cu regizorul Anghel Damian, devenită publică înainte să se afle că s-a despărţit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

19 sept. 2022, 16:34

În urmă cu câteva săptămâni, Theo Rose le mărturisea fanilor, după ce a fost fotografiată sărutându-se cu actorul și regizorul Anghel Damian, că este într-o relație cu acesta și că a încheiat socotelile cu Alex Leonte. Theo Rose a scos la iveală recent mai multe informații legate despre relațiile sale. Artista a povestit cine a fost cea mai mare iubire a vieții sale și că nu se aștepta să se îndrăgostească atât de mult de acest bărbat.

În cadrul unui podcast, Theo Rose a dezvăluit că prima ei mare iubire a fost la vârsta de 18 ani, atunci când artista s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat de etnie romă. Chiar dacă artista nu a dat, inițial, șanse acestei relații, cei doi au ajuns să fie împreună.

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată. Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta.” a mărturisit Theo Rose.

Declarațiile lui Theo Rose îi strică imaginea lui Anghel Damian care face parte din alt anturaj, în care se promovează cultura mult. Nu se știe dacă cei doi mai sunt sau nu împreună în prezent, scrie voxbiz.ro.

Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, cel care acum este într-o relație cu Theo Rose, a vorbit despre cum se descurcă aceasta în ceea ce privește noul rol pe care îl are în serialul „Clanul”.

Theo Rose și Alex Leonte, împreună și după despărțire? Fanii au fost derutați când au văzut că cei doi încă își vorbesc ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat între ei
Aceasta a spus că personajul artistei a fost scris cu mare atenție, mai ales că persoana care o să joace rolul nu are nicio experiență în acest domeniu.

”Ca pe toate celelalte (n.r. cum a scris rolul pentru Theo Rose), extraordinar de atent, chiar am grijă la fiecare replică a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose, mai sunt câțiva oameni în film, sunt mult mai atentă la ce scriu pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze”, spune Lia Bugnar.

Lia Bugnar a mai spus despre aceasta că s-a descurcat foarte bine cu rolul pe care îl are în serialul „Clanul” de la Pro TV.

„Nu e nimic facil acolo, e greu tot ce fac actorii din film. Dar când știu că un om vine cu frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, dacă nu a mai făcut asta, am mai mare grijă la cum scriu, încercând și eu să-i fac viața mai ușoară și în același timp să-l fac și să strălucească.  Am văzut primul episod și se descurcă (n.r. Theo Rose) minunat”, a mai spus aceasta.

Alex Leonte, regretat de familia lui Theo Rose? Ce spune sora vedetei despre Anghel Damian

Theo Rose și IAN lansează ”Sângele frate nu te face”, piesa oficială a serialului ”Clanul”!

Așteptarea a luat sfârșitul, iar serialul Clanul începe pe PRO TV de luni, 19 septembrie! Iar astăzi, Theo Rose, una dintre actrițele principale le-a pregătit tuturor celor de acasă o mare surpriză: lansează alături de IAN, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai noii generații din România – Sângele frate nu te face!

Muzica și textul le aparțin celor de la Big UP Music, iar videoclipul poartă semnătura lui Anghel Damian și Elphbro. Piesa lansată astăzi surprinde în imagini unele dintre cele mai importante scene ale serialului ce se va lansa în doar câteva zile și transmite prin versuri câteva adevăruri dure ale realității lume în care Clanul îi va purta pe cei de acasă.

Bucuroasă de faptul că și-a pus amprenta asupra acestei piese și de noua provocare primită, Theo Rose declară: ”La începutul acestui an mi-am pus multe lucruri în gând pentru cariera mea… și spre marea mea bucurie le-am văzut cum se așează tot mai frumos. Cea mai mare provocare a venit când am ieșit din zona mea de confort, scena și cântatul și am intrat pe platourile de filmare pentru un serial care sunt sigură că va fi urmărit și apreciat de toți cei de acasă. Iar, astăzi, sunt și mai emoționată: lansez, alături de echipa mea de la Big UP Music și de IAN, piesa oficială a serialului Clanul –  Sângele frate nu te face. Abia aștept să o ascultați și să intrați alături de mine într-o mică parte a poveștii de care vă veți bucura în câteva zile”.

Încântat de această colaborare și de alăturarea cu povestea mult așteptatului serial, IAN declară: ”Sunt încântat că am colaborat cu Theo pentru acest serial, este o zonă nouă pe care o exploatez, iar asta mă face să dau totul și să rup. “Clanul” este un serial cu o producție senzațională, iar această piesă reprezintă un fragment important în industria muzicală din România!”

Anghel Damian, complimentat și după despărțire de Lia Bugnar: „Ești perfect. Noroc cu privirea care lasă un pic din frumusețea dinlăuntru să se vadă”

Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose, păstrează legătura cu Lia Bugnar, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Lia Bugnar (53 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) au fost împreună timp de nouă ani, dar au decis, în momentul în care regizorul a cunoscut-o pe Theo Rose, să o ia pe drumuri separate.

În urmă cu câteva zile, Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, a postat o fotografie pe Instagram, iar la scurt timp Lia Bugnar i-a transmis public un mesaj care a atras atenția tuturor. „Esti perfect si cu rama si fara. Defectul pozelor e ca surprind doar exteriorul, noroc cu privirea care lasa un pic din frumusetea dinlauntru sa se vada. Bravo, sa tot faci si sa te bucuri!”, i-a spus Lia Bugnar. Cei doi foști iubiți au ales să rămână prieteni și să vorbească ca și când nimic cu s-ar fi întâmplat.