Theo Rose, momente emoționante alături de Anghel Damian și fiul lor în vacanța din Dubai

Theo Rose și familia ei se bucură din deplin de vacanță. Cântăreața a mers în Dubai alături de iubitul ei, Anghel Damian, și de fiul lor, Sasha. Artista a împărtășit imagini din vacanță cu fanii pe conturile de pe rețelele sociale.

08 feb. 2024, 11:06
Theo Rose, momente emoționante alături de Anghel Damian și fiul lor în vacanța din Dubai

Theo Rose se bucură de o binemeritată vacanță în Dubai, alături de iubitul ei, Anghel Damian, și băiatul lor, Sasha, dar și de alți prieteni. Cântăreața a postat pe rețelele sociale mai multe imagini din vacanță.

Cântăreața și iubitul ei s-au cunoscut la castingul pentru serialul pe care Anghel Damian îl regizează. Artista mărturisește că relația lor a devenit mai frumoasa si unita în momentul în care în viața lor a apărut micuțul Sasha.

Citește și: Ce etnie are Theo Rose: „N-am ieșit cu fuste, dar sufletul era”

Tocmai de aceea au în plan să mai facă un copil în viitorul apropiat, poate chiar o fetiță.

Cei doi artiști vor să se și căsătorească în perioada următoare, iar apoi să înceapă să lucreze la planul lor de a-și mări familia. Medicul a sfătuit-o pe artistă să aștepte cel puțin un an până să rămână însărcinată din nou, ținând cont că a născut prin cezariană.

Citește și: Bat clopotele de nuntă! Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc anul acesta, iar evenimentul va avea loc în afara Capitalei

Cei doi ar urma să se cunune civil și religios la vară. Evenimentul ar urma să aibă loc aproape de zilele lor de naștere. Cântăreața este născută pe 8 august, iar viitorul ei soț pe 9 august. Evenimentul fi ceva intim și vor participa cțiva prieteni de-ai cuplului și familiile lor. Cât despre nași, Theo și Anghel încă nu sunt hotărâți. Aceștia ar avea trei variante, dar vor să ia o decizie corectă, așa că nu se grăbesc.