Theo Rose, revoltată la culme! „Auzi, ai grijă ce înțelegi” Cu ce a reușit să o supere micuțul Sasha la nici măcar un an

Theo Rose a devenit mămică cu doar câteva lui în urmă, iar viața de părinte nu este chiar cea mai ușoară. Artista a răbufnit în fața unei situații și a țipat la micuțul Sasha.

27 sept. 2023, 22:04

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și respectate artiste din țara noastră, și de-a lungul carierei sale, ea a reușit să câștige o bază de fani dedicată, care o susține în fiecare etapă. Ea menține, de asemenea, o comunicare regulată cu urmăritorii săi, ținându-i la curent cu aproape tot ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu ei atât momentele pozitive, cât și cele mai puțin plăcute.

Citește și: Ce sacrificii e nevoită să facă Theo Rose pentru fiul ei. Artista dă cărțile pe față. „Nu mai pot!”

Cu toate acestea, recent, Theo Rose a reușit să aducă bucurie celor care o urmăresc, postând un videoclip în care apare alături de fiul ei. În mod amuzant, dar și cu o notă de seriozitate, ea a exprimat nemulțumirea față de o melodie pentru copii.

Desigur, ulterior, ea i-a transmis un mesaj amuzant fiului său, Sasha, avertizându-l să fie atent la ce înțelege din mesajul melodiei.

„E melodia asta cu cei 5 bobocei de rață au plecat pe lac la joacă la scăldat când rața mamă strigă mac, mac, mac, 4 boboci de rață au ascultat și după îi numără, 1, 2, 3, 4 și după 4 bobocei de rață au plecat pe lac la joacă la scăldat și când îi strigă mama mac mai sunt 3 și după 2, și după 1 și după niciunul nu-i mai răspunde lu` mă-sa. Eu ce am zis, or fi murit puii, s-or fi înecat în lac la scăldat la joacă, zic ce or fi făcut?! Când colo, ce credeți?! Vine rățoiul acasă și el când strigă mac mac mac, cei 5 boboci de rață au ascultat și au venit că i-a strigat ta-su, mă-sa ce?! Mă-sa o tută cum ar veni. Mă uit la el așa și îi zic: „Auzi, ai grijă ce înțelegi din melodia asta că atât îți trebuie”. Cum ar venit să asculți de tac-tu, de mă-ta nu. Ia uitați-vă, nu mi-a convenit cu melodia asta. O să fac eu o variantă”, a spus Theo Rose, în timp ce își ținea copilul în brațe.

Theo Rose şi Anghel Damian au devenit părinţi în această vară. Actriţa a povestit într-un interviu pentru Revista VIVA! că a avut o sarcină liniștită. „Au existat, sigur, și grețuri, și stări specifice primului trimestru, dar m-­a ajutat faptul că am avut activitate pe aproape tot parcursul sarcinii. Nu am avut timp să mă vait prea mult”.

Theo Rose a sperat până în ultima clipă că va reuşi să nască natural. Din păcate, nu s-a putut. Actriţa a mărturisit că s-a temut foarte tare de operaţia de cezariană, dar că Anghel Damian i-a fost mereu alături.

„M-­am temut foarte tare de operație și am sperat până în ultima săptămână la o naștere naturală, însă n-a
fost să fie așa. Cu toate astea, în ziua nașterii, am mers la spital liniștită și nerăbdătoare să mă întâlnesc cu Sasha. Personalul spitalului a avut grijă să ne liniștească și să le încurajeze pe toate viitoarele mămici din blocul preoperator. Am fost fericită și liniștită în timpul operației, nu am simțit nicio durere, iar Anghel a fost lângă mine și m-­a ținut de mână tot timpul”, a spus Theo Rose.

Citește și: Familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a mărit cu încă un membru. „Mi-au făcut o surpriză. M-a luat cu leșin”