Theo Rose se va înfuria din nou! Anghel Damian are cheile de la casa Liei Bugnar: „Se duce zilnic acolo!”

Se pare că anii petrecuți împreună dintre Lia Bugnar și Anghel Damian nu au putut fi trecuți cu vederea atât de repede, întrucât cei doi au strâns mai multe „bunuri” comune în această perioadă.

07 iun. 2023, 09:20
Theo Rose se va înfuria din nou! Anghel Damian are cheile de la casa Liei Bugnar: „Se duce zilnic acolo!”

Anghel Damian și Theo Rose formează de câteva luni bune un cuplu, iar cei doi se pregătesc curând și de venirea pe lume a primului lor copil. În urmă cu aproape o săptămână, Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, și-a lăsat partenera în mașină și a intrat în casa fostei iubite, iar acum apar noi detalii.

Cu toate acestea, chiar dacă viitorul pare unul strălucit pentru cuplu, se pare că nici trecutul nu prea le dă pace. Recent, în spațiul public au apărut câteva fotografii cu artista și iubitul ei, care îi plimba câinele fostei sale, Liei Bugnar.

Anghel Damian este „bonă” pentru câinele Liei Bugnar, fapt ce n-o deranjează absolut deloc pe Theo Rose. Artista și iubitul ei au mers împreună la casa actriței, însă, cel care i-a trecut pragul a fost chiar regizorul. În tot acest timp, jurata de la Vocea României și-a așteptat partenerul în mașină, liniștită, fără să provoace o situație neplăcută. În câteva secunde, Anghel a ieșit cu patrupedul, l-a plimbat câteva minute bune, apoi l-a dus înapoi în locuința unde s-a iubit cu fosta.

Theo Rose, primele declarații despre conflictul cu Anghel Damian: „Am avut un moment de paranoia”

„Cățelul este al lui Anghel, el l-a adus în casă acum mulți ani. Animalul a fost crescut de Lia și de el. Când s-au despărțit, au decis ca lupul să rămână la Lia, dar cu amendamentul ca amândoi să aibă grijă de el. Astfel, el are cheile de la casa Liei și se duce zilnic la cățel, el îi cumpără mâncare, el îl plimbă, el îl duce la veterinar. Mai ales în perioada aceasta în care Lia este plecată mereu din București cu spectacolele de teatru. El i-a pus încă de la început lui Theo în vedere acest aspect, nu a întrebat-o. I-a spus cum vor sta lucrurile, iar ea a acceptat.”, a declarat o sursă din anturajul Liei, pentru cancan.

Ce spunea în trecut Lia Bugnar despre Theo Rose

Anghel Damian și Theo Rose sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai mediatizate cupluri, perioada aceasta. Au anunțat că formează un cuplu când nimeni nu se aștepta la asta, iar amândoi au lăsat în spate doi parteneri care au fost nevoiți să treacă peste această durere. Chiar dacă Theo Rose este astăzi un nume extrem de sonor la noi în țară, care se bucură de foarte multă popularitate, Lia Bugnar susținea în trecut că nu o cunoaște pe artistă și că știe vag câteva informații despre viața ei. Mai mult, în trecut, scenarista nu și-a dorit nici să dea vreo declarație cu privire la sarcina vedetei, care ar fi trebuit ținută departe de paginile ziarelor, susține ea.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu. Nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Theo Rose, conflict în mijlocul străzii cu Anghel Damian, după ce actorul a fost surprins intrând în casa Liei Bugnar

Cu actrița din rolul “Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie. Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. r – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor.”, a declarat Lia Bugnar, potrivit click.ro.

Regizorul Anghel Damian a oferit detalii din culisele relației de 9 ani cu actrița Lia Bugnar, cei doi fiind un cuplu controversat, dat fiind că el este cu 23 de ani mai mic decât ea.

Cu toate acestea, susține că el a fost mai degrabă ”omul matur”, susținând că relația cu Lia Bugnar a fost ”un paradox”. ”Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea”, a declarat Anghel Damian la podcastul lui Gojira.

Anghel Damian a fost cel care a pus capăt relației în urmă cu un an, iar apoi a început o relație cu Theo Rose, cu care acum așteaptă un copil.

Aflată la un eveniment de la PRO TV, Lia Bugnar a fost întrebată care a fost cel mai frumos gest pe care l-a făcut din iubire.

„Întins mână să-l mângâi pe… Nu cred în iubirea care se manifestă prin gesturi spectaculoase, nu cred în trâmbițarea iubirii, nu cred în anunțarea publică a lucrurilor importante și intime care ți se întâmplă. Oamenii care nu știu să se iubească între patru pereți și urlă în gura mare că ei se iubesc au o problemă mare, care se rezolvă la psihoterapie. Cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru persoana iubită a fost să o iubesc. Și să fiu iubită”, a declarat Lia Bugnar la PRO TV.