Theo Rose și Anghel Damian mai vor un copil. Cei doi sunt pregătiți să-și mărească familia

Theo Rose și Anghel Damian vor să mai aibă un copil, iar acesta e planul lor pe 2024. Cei doi au deja împreună un băiețel, pe Sasha Ioan.

15 ian. 2024, 16:40
Theo Rose și Anghel Damian mai vor un copil. Cei doi sunt pregătiți să-și mărească familia

Theo Rose și Anghel Damian sunt mai uniți ca oricând și se simt foarte bine în postura de părinți. Tocmai de aceea au în plan să mai facă un copil în viitorul apropiat, poate chiar o fetiță.

Cei doi artiști vor să se și căsătorească în perioada următoare, iar apoi să înceapă să lucreze la planul lor de a-și mări familia. Medicul a sfătuit-o pe artistă să aștepte cel puțin un an până să rămână însărcinată din nou, ținând cont că a născut prin cezariană.

Citește și Inna a luat una dintre cele mai grele decizii din lume! Schimbarea radicală pe care o va face în viața ei

Nunta celor doi va avea loc în afara Bucureștiului. Cei doi ar urma să se cunune civil și religios la vară. Evenimentul ar urma să aibă loc aproape de zilele lor de naștere. Cântăreața este născută pe 8 august, iar viitorul ei soț pe 9 august. Evenimentul fi ceva intim și vor participa cțiva prieteni de-ai cuplului și familiile lor. Cât despre nași, Theo și Anghel încă nu sunt hotărâți. Aceștia ar avea trei variante, dar vor să ia o decizie corectă, așa că nu se grăbesc. Până la căsătorie, Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc de un sejur de lux. În aceste zile sunt foarte ocupați, pentru că se mută în propria lor casă, iar la finalul lunii, vor pleca la Dubai, într-o vacanță de o lună.

Theo Rose l-a născut pe Sasha Ioan în 14 iunie 2023, așa că din iulie ar putea să rămână din nou gravidă, fără probleme. Cuplul a spus că nu are preferințe în ceea ce privește sexul copilului, ci vor doar să fie sănătos.

Până una alta, cei doi se concentrează pe creșterea lui Sasha Ioan, care are șapte luni acum. Sunt foarte fericiți că și-au întemeiat o familie și vor să facă tot ce ține de ei să o păstreze.

“Ca proaspeți părinți, ne alegem cu grijă ieșirile, iar pe cea de zilele trecute nu aveam cum să o ratăm. Ne-am simțit bine și ne-am distrat până la o oră decentă, am plecat pe la 12 noaptea. Micuțul nostru a rămas în grija părinților noștri, care ne ajută enorm”, a spus, în urmă cu ceva timp, Anghel Damian.

Citește și Bat clopotele de nuntă! Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc anul acesta, iar evenimentul va avea loc în afara Capitalei