Theo Rose și Anghel Damian și-au spus adio? „E o frustrare adunată, nu-l mai vrea lângă ea”

Theo Rose și Anghel Damian și-au spus adio? Cei doi vor deveni părinți peste o lună, însă relația lor nu ar fi prea roz. Cei doi au fost surprinși zilele trecute într-un moment tensionat. Artista era supărată pe partenerul ei de viață, respingându-l, când a vrut să o ia în brațe.

25 mai 2023, 08:35
Theo Rose și Anghel Damian și-au spus adio? „E o frustrare adunată, nu-l mai vrea lângă ea”

Theo Rose și Anghel Damian și-au spus adio? Recent, Alina Petre, coach emoțional, a comentat pe baza imaginilor apărute în presă și a spus că este vizibil un comportament agresiv din partea cântăreței, care ar veni tocmai din cauza unei mari lipse de comunicare între ei.

Theo Rose și Anghel Damian și-au spus adio?

Din păcate, e un comportament agresiv care vine unei lipse mari de comunicare dintre ei doi. E o lipsă foarte mare de comunicare, dar vedem foarte clar că este ea supărată și aici putem să spunem că există și hormonii ăștia de sarcină care ne schimbă comportamentul și devenim mai agresive, dacă intrăm în starea de mamă, de leoaică, care își apără puiul, dar pe de altă parte nu e un comportament de leoaică, dar e un comportament de leoaică rănită. 

Cineva a rănit-o foarte tare și cred că este vorba despre partenerul ei de viață. E o frustrare adunată, o agresivitate, nu-l mai vrea lângă ea, eu asta văd din limbajul corpului. Nu-l vrea lângă ea în momentul acela, în momentul în care cineva nu te vrea într-o anumită situație este bine să nu te bagi și să nu mai insiști, pentru că reacția va fi din ce în ce mai agresivă.

Așa se manifestă ea și probabil că are motivele ei bine întemeiate, în afară de cele hormonale”, a explicat Alina Petre, coach emoțional, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și: Theo Rose a primit interdicţii alimentare din partea medicului. Artista este gravidă în 8 luni şi i s-a recomandat să renunţe la anumite pofte

Boala cu care Theo Rose se confruntă de ani buni

Vedeta se pregătește să devină mămică pentru prima dată, iar Anghel Damian, partenerul său de viață, îi este alături și o sprijină necondiționat. Cu toate astea, artista a recunoscut că a trecut prin momente cumplite, peste care a trecut cu greu.

A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele.

Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită. N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt.

Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci! Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită.

Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte de fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă. Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul”, a spus cântăreața.