Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian chiar pe platoul de filmare. Cum a reacţionat artista: „Wow”

Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian chiar pe platoul de filmare. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului "Clanul", s-au îndrăgostit şi au început o frumoasă poveste de dragoste, pe care o ţin departe de ochii curioşilor.

07 nov. 2022, 14:22
Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian chiar pe platoul de filmare. Cum a reacţionat artista: „Wow”
Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian chiar pe platoul de filmare

Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian chiar pe platoul de filmare. Cântăreaţa a declarat că ea și iubitul ei nu se comportă ca un cuplu pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, asta și pentru că așa fac adevărații profesioniști, dar și pentru că sunt colegi cu fosta parteneră a regizorului, Lia Bugnar, care a lucrat ca scenarist la acest proiect.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă tatăl lui Theo Rose. Practică această meserie de 25 de ani

Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian chiar pe platoul de filmare

Filmările primului sezon s-au încheiat recent, iar echipa a trăit momente de euforie, datorită audienţelor. Theo Rose a postat un într-un filmuleț pe TikTok, în timp ce mulțumește echipei. „Aplauze pentru Theo, care a terminat sezonul. Bravooo, bravo, Theo!”, strigă colegii din echipă. „Doamne ajută, a fost frumos! Al doilea iese și mai bine, vin mai odihnită”, a exclamat Theo Rose, însă nu a apucat să-și termine fraza, căci din spatele ei a apărut Anghel Damian cu un buchet uriaș de flori. „Wow”, atât a mai apucat artista să exclame. Colegii au aplaudat și mai tare, iar momentul video face deja furori pe rețelele sociale.

@theoroseMultumim ca ne urmariti! Urmeaza niste episoade… pfff! N-am crezut niciodata ca o sa pot sa traiesc starile alea🙈♬ sunet original – Theo Rose

Theo Rose, declaraţie de dragoste pentru Anghel Damian

Chiar dacă au existat răutăţi la adresa lor când s-a aflat că formează un cuplu, ei şi-au continuat povestea de dragoste şi se consideră norocoşi că se au ca şi partener de cuplu, nu doar de scenă. „Sunt foarte bine şi mă bucur mult. Mă aşteptam ca serialul «Clanul» să aibă acest succes, pentru că s-a muncit enorm. Avem parte de o echipă foarte mişto, de oameni extraordinari şi foarte pricepuţi în ceea ce fac.

Personajul meu e o fată cu mult curaj şi care urmăreşte să ştie adevărul, în permanenţă. Îmi place mult personajul ăsta şi mă bucur, totuşi, că există asemănări între mine şi ea – Vera.

Îmi place foarte mult că are şi latura asta de fată crescută pe stradă, care a învăţat, cumva, golăneala, de nevoie. Că a trebuit să se descurce în nişte situaţii-limită. Iar chestia asta mă ajută să mai dau şi din Theo Rose afară. 

Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo Rose.